reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

tak ja do miesiączki i 2 dni po czułam bóle jak na okres teraz minęło;)))
Tak, ja kilka dni przed miesiączką czułam takie kłucie. Teraz już mniej :)
Dobrze wiedzieć, że ktoś miał tak samo ;) od razu raźniej.

W ogóle mam taki pomysł, żeby zacząć prowadzić dzienniczek z tej ciąży na pamiątkę. ❤️ Dostałam od koleżanki taki piękny notatnik na święta i jedyne co w nim zrobiłam to w styczniu i lutym przyklejałam testy owulacyjne 😂 więc chyba jego przeznaczenie już jest jasne.

reklama
Ja jestem za tym, żeby tutaj zrobić wątek zamknięty. Szczerze mówiąc, staram się unikać Facebooka, bo za dużo czasu mi już zabiera. Odinstalowałam aplikacje i w ogóle. Ale jak wszystkie będą chciały się tam przenieść, to ok.

Mnie zaczęło boleć podbrzusze tydzień później po planowanej dacie miesiączki. I tak pobolewa, czasem zakluje do dziś ( w poniedziałek mina 2 tyg od braku miesiączki ) zaczynam się tym trochę stresować bo czytam że u was takich dolegliwości nie było albo szybko ustały 🤔
Ja tez mam wrażliwe podbrzusze, zakłuje lub uczucie ciągnięcia 🤷‍♀️ 5t1d. Nie jesteś sama @Emilcia88

Też nie potrafię pracować ani na niczym się skupić.. Bardzo to uciążliwe.

Dziewczyny, czy któraś z Was nie odczuwa bólu piersi i w sumie nie ma zbyt wiele objawów?
Ja jak do tej pory zero objawów, ani wymiotów, ani bolacych piersi, ani wyczulenia na zapachy a w popszedniej miałam wszystko. Więc na razie się ciesze

Cześć dziewczyny, co prawda na razie nie jestem listopadowa mama, ale czekam na to. Mam do was pytanie bo jesteście świeże w temacie.
W styczniu miałam biochemiczna i około 6 marca miałam pierwsza owulację, codziennie od owu boli mnie lewy jajnik raz na jakiś czas zakluje prawy, temperatura jest podwyższona, jutro teoretycznie ma być @ dziś test biały... [emoji55] Jeszcze mam dziwny błyszczący rzadki śluz.. myślicie że coś może być? Miała któraś z was tak?

reklama
Do góry