reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

O a ja we wtorek się wybieram jestem ciekawa bardzo
Ja dopiero 31 🙄 nie wiem jak tu nie zwariować. Dodatkowo wkurzają mnie te reklamy które są wszędzie FB, każda strona internetowa i aplikacja xd człowiek chce nie myśleć o tym i się nie stresować a tu wszędzie bobasy wózki i odzież ciążowa . Teraz mi wyskoczyło urządzenie do słuchania serduszka w domu 🙄

reklama
Jeeeju, a ja dzisiaj sikam okropnie! Juz bylam z 5razy.. i to juz czuje ze pecherz mnie boli i lece biegiem. Nigdy tak nie mialam a zebym specjalnie wiecej pila to tez nie...
Ja dzisiaj kupiłam pierwsza grzechotkę dla męża ❤️Podaruje mu dziwni tym samym się dowie Ze będzie tata jak mi się uda z pracy wyjść wcześniej a jak nie to jutro wieczorkiem
No to czekam na jaka sTwoja relacje Czy sie ucieszyl:p

Cześć dziewczyny, co prawda na razie nie jestem listopadowa mama, ale czekam na to. Mam do was pytanie bo jesteście świeże w temacie.
W styczniu miałam biochemiczna i około 6 marca miałam pierwsza owulację, codziennie od owu boli mnie lewy jajnik raz na jakiś czas zakluje prawy, temperatura jest podwyższona, jutro teoretycznie ma być @ dziś test biały... [emoji55] Jeszcze mam dziwny błyszczący rzadki śluz.. myślicie że coś może być? Miała któraś z was tak?
Może poczekaj jeszcze kilka dni i ponownie zrób test. Mnie po owulacji też dzień w dzień kłuły jajniki. Albo idź po prostu na betę :)

Ja dopiero 31 🙄 nie wiem jak tu nie zwariować. Dodatkowo wkurzają mnie te reklamy które są wszędzie FB, każda strona internetowa i aplikacja xd człowiek chce nie myśleć o tym i się nie stresować a tu wszędzie bobasy wózki i odzież ciążowa . Teraz mi wyskoczyło urządzenie do słuchania serduszka w domu 🙄
Mam to samo. Ciężko wytrzymać do wizyty, umówiłam się na 1 kwietnia - ładny prima aprilis będę mieć ;p

Już myślałam, że tylko ja mam tak z sikaniem :D to dopiero początek a już co 30 minut, max godzinę biegam do WC.. Do tego wzdęty brzuch i gazy. Mam tyle objawów ciążowych w porównaniu do poprzedniej ciąży, że szok. Oby tylko wytrzymać do 1 kwietnia.

Mnie zaczęło boleć podbrzusze tydzień później po planowanej dacie miesiączki. I tak pobolewa, czasem zakluje do dziś ( w poniedziałek mina 2 tyg od braku miesiączki ) zaczynam się tym trochę stresować bo czytam że u was takich dolegliwości nie było albo szybko ustały 🤔
Mnie też pobolewa czasem podbrzusze, albo zakluje gdzieś coś. Mysle, że to normalne bo tam się wszystko rozciąga 😘

reklama
Do góry