reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

O a ja we wtorek się wybieram jestem ciekawa bardzo
Ja dopiero 31 🙄 nie wiem jak tu nie zwariować. Dodatkowo wkurzają mnie te reklamy które są wszędzie FB, każda strona internetowa i aplikacja xd człowiek chce nie myśleć o tym i się nie stresować a tu wszędzie bobasy wózki i odzież ciążowa . Teraz mi wyskoczyło urządzenie do słuchania serduszka w domu 🙄

reklama
Jeeeju, a ja dzisiaj sikam okropnie! Juz bylam z 5razy.. i to juz czuje ze pecherz mnie boli i lece biegiem. Nigdy tak nie mialam a zebym specjalnie wiecej pila to tez nie...
Ja dzisiaj kupiłam pierwsza grzechotkę dla męża ❤️Podaruje mu dziwni tym samym się dowie Ze będzie tata jak mi się uda z pracy wyjść wcześniej a jak nie to jutro wieczorkiem
No to czekam na jaka sTwoja relacje Czy sie ucieszyl:p

Cześć dziewczyny, co prawda na razie nie jestem listopadowa mama, ale czekam na to. Mam do was pytanie bo jesteście świeże w temacie.
W styczniu miałam biochemiczna i około 6 marca miałam pierwsza owulację, codziennie od owu boli mnie lewy jajnik raz na jakiś czas zakluje prawy, temperatura jest podwyższona, jutro teoretycznie ma być @ dziś test biały... [emoji55] Jeszcze mam dziwny błyszczący rzadki śluz.. myślicie że coś może być? Miała któraś z was tak?
Może poczekaj jeszcze kilka dni i ponownie zrób test. Mnie po owulacji też dzień w dzień kłuły jajniki. Albo idź po prostu na betę :)

Ja dopiero 31 🙄 nie wiem jak tu nie zwariować. Dodatkowo wkurzają mnie te reklamy które są wszędzie FB, każda strona internetowa i aplikacja xd człowiek chce nie myśleć o tym i się nie stresować a tu wszędzie bobasy wózki i odzież ciążowa . Teraz mi wyskoczyło urządzenie do słuchania serduszka w domu 🙄
Mam to samo. Ciężko wytrzymać do wizyty, umówiłam się na 1 kwietnia - ładny prima aprilis będę mieć ;p

Już myślałam, że tylko ja mam tak z sikaniem :D to dopiero początek a już co 30 minut, max godzinę biegam do WC.. Do tego wzdęty brzuch i gazy. Mam tyle objawów ciążowych w porównaniu do poprzedniej ciąży, że szok. Oby tylko wytrzymać do 1 kwietnia.

Mnie zaczęło boleć podbrzusze tydzień później po planowanej dacie miesiączki. I tak pobolewa, czasem zakluje do dziś ( w poniedziałek mina 2 tyg od braku miesiączki ) zaczynam się tym trochę stresować bo czytam że u was takich dolegliwości nie było albo szybko ustały 🤔
Mnie też pobolewa czasem podbrzusze, albo zakluje gdzieś coś. Mysle, że to normalne bo tam się wszystko rozciąga 😘

reklama
Do góry