reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Też nie potrafię pracować ani na niczym się skupić.. Bardzo to uciążliwe.

Dziewczyny, czy któraś z Was nie odczuwa bólu piersi i w sumie nie ma zbyt wiele objawów?
Ja w sumie na ten moment oprócz braku miesiączki i pobolewania piersi wieczorem, nie odczuwam nic. Wczoraj po kanapce jakoś odechciało mi się jeść ale potem się zastanawiałam czy sobie tego nie wkręciłam bo przeszło wszystko 🙈 humor mam normalny, zapachy nie drażnią, nawet spanie trochę przeszło. Oby tak zostało jak najdłużej 😉

Cześć [emoji41] nudnej ciąży Ci życzę [emoji3526]
Cześć dziewczyny :) Nieśmiało chciałabym do Was dołączyć - dziś drugi test pokazał dwie kreski. W przyszłym tygodniu beta. Według om to 4+1, więc termin to koniec listopada. To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w styczniu. Jestem przerażona i szczęśliwa jednocześnie.
Dobrze, że znalazłam Wasz wątek - fajnie będzie wymienić się doświadczeniami [emoji4]
Ja się zrobiłam płaczliwa. Nie ze smutku tylko ot tak mnie nachodzi. Jakas mała emocja a mnie łzy do oczu napływają. Później się sama z siebie śmieje [emoji6]
Dziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Wystarczy chwila, impuls siedzę i ryczę. Wczoraj miałam mega kryzys. Ale taki ze pół dnia nie mogłam się uspokoić.

Cześć, dzisiaj miałam wizytę.
Mój kropek ma 0.69cm i pięknie biło mu serduszko 🙂
Z wymiarów ciąża młodsza, wychodzi 6+4 zamiast 7+0(om). Kolejna wizyta za 3tyg

Załączniki

• 20210319_100059.jpg
    20210319_100059.jpg
    420,7 KB · Wyświetleń: 65
Miałam dziś tak realistyczny sen! Poszłam wczoraj spać o 21.00 i wciąż ktoś chodził po domu i hałasował, więc pewnie przez to miałam sen: Wieczór, kładę dzieci spać i tak sobie myślę, położę się z córką na chwilę. Ale widzę przez okno, że idą kurde jacyś goście. Rodzinka jakaś, odświętnie ubrana, są już na podwórku. I słyszę, jak mąż mówi do mnie przez drzwi: ej, zapomniałem powiedzieć, że przyjdą moi znajomi.
Ja wściekła, bo w tej piżamie, w domu syf (normalnie przez sen pamiętałam, co mam w domu, co jest brudne) a on mi tu obcych zaprasza. I jeszcze pusta lodówka. I tak przez sen słyszałam, że tam się kręcą. W tym śnie pomyślałam sobie "NIE NO, TO CHYBA MI SIE ŚNI!". No ale jak śni, jak wyraźnie wszystko słyszę.
No takiej wkrętki nigdy sama sobie nie zrobiłam 🤣🙈
A potem to już normalny sen: ktoś mnie zamknął w grobowcu, w którym wcześniej ktoś zamurował żywcem kobietę. I ta kobieta tam siedziała taka skamieniała. Więc kurde, normalka 🙈🤣

Moja Pani doktor ,z którą pracuje nie widziała mnie jeden dzień. I dzis stwierdzila z takim przestrachem (nie wie, że jestem w ciazy) "pan Justyno ,ale pani nam zmizerniała, jakos zle pani wygląda, nie zdrowo wszystko w porzadku" mi sie smiac chce ,no nie sadzila ze az tak zle wygladam. Od 3 dni co raz ktos mnie pyta jak sie czuje 😂🤣 w lusterku nie widzę nic niepokojacego🤣😂
mój mąż co chwilę patrzy na mnie i mówi: ale widać! A ja nie wiem, co widać 🤣🙈 I boję się teraz odwiedzać rodziców, żeby mama się nie poznała. Jejku, w poniedziałek wizyta i wtedy chyba wszystkim powiemy, bo już tak głupio się ukrywać.

Justyna a Twoja doktor z pracy identyczna jak moja babcia. Jak bylam teraz u rodziców to te same teksty Magda jak Ty wyglądasz jesteś przeźroczysta jakaś tak jakbyś chora była dobrze się czujesz a śniadanie jadłaś? Haha ale moja babcia to jest hit ona potrafiła przyjść obudzić mnie o 11 (ja kocham spać do pozna) i tekst weź wstań zjedz i możesz iść spać dalej hahaha
No to niezłą masz te babcie. Moja pra babcia z tym komentowaniem, ze zmarnialam to tez jest dobra. Kiedys przyszłam juz bylam chora i przywalilam dobre z 15 kg na plus ,a ona do mnie (widziala mnie z miesiąc wcześniej) ale ty okropnoe schudłaś.. tak to juz dawno sie nie smialam jak w tedy z tego tekstu 😂🤣🙈 i oczy juz miala zrobione , wiec dobrze widziala🤣😂
Miałam dziś tak realistyczny sen! Poszłam wczoraj spać o 21.00 i wciąż ktoś chodził po domu i hałasował, więc pewnie przez to miałam sen: Wieczór, kładę dzieci spać i tak sobie myślę, położę się z córką na chwilę. Ale widzę przez okno, że idą kurde jacyś goście. Rodzinka jakaś, odświętnie ubrana, są już na podwórku. I słyszę, jak mąż mówi do mnie przez drzwi: ej, zapomniałem powiedzieć, że przyjdą moi znajomi.
Ja wściekła, bo w tej piżamie, w domu syf (normalnie przez sen pamiętałam, co mam w domu, co jest brudne) a on mi tu obcych zaprasza. I jeszcze pusta lodówka. I tak przez sen słyszałam, że tam się kręcą. W tym śnie pomyślałam sobie "NIE NO, TO CHYBA MI SIE ŚNI!". No ale jak śni, jak wyraźnie wszystko słyszę.
A potem to już normalny sen: ktoś mnie zamknął w grobowcu, w którym wcześniej ktoś zamurował żywcem kobietę. I ta kobieta tam siedziała taka skamieniała. Więc kurde, normalka 🙈🤣
Matko to jak ja z tymi blizniakami .. no widze ze tez masz przeboje z tumi snami 🤣😂🙈🙈🙈

Hej Dziewczynki... Poszłam spać przed 1 i wstałam po 9;) ja jakoś nie mogę wcześniej chodzić spać zobaczymy jak będzie później.
Któraś pisała o suplementach spokojnie bierz przecież nie bierzesz nic nowego tylko uzupelniasz dawki bo w femibion za małe. Chyba to Ty Asiu pisałaś?

Sylwia trzymam kciukasy za super wieści od lekarza i czekam na fotkę usg😘😊

@Ces ja zawsze jakoś wyjąca byłam na reklamach standard mam też tak że stoję albo robię jeść albo siedzę na kiblu (nie chodzi że dużą kupa;)) i nagle płacze i soe wkireiam bo nie wiem czemu. To u mnie standard od lat.
Mnie znowu nie piersi (których prawie nie mam) a sutki (tu za to ***** dostałam z nawiązką) bolą okropnie twarde sterczące no oczy idzie wybić hahha brzuch lekko pobolewa ale z tym co było ponad tydzień temu to jest raj no i dalej kocham rosol innych objawów brak;)
Miłego dnia😗
tak ja uzupelniam sama, ale glupio mi przyjmowac 3 dodatkowe tabletki bez konsultacji z jakims medykiem.

Z objawami to jestem wsciekla bo koledzy mojego meza planuja dlugi 4-dniowy weekend zeby pojechal z facetami i grac w golfa a ja sie buntuje bo dlugie weekendy sie spedza rodzinnie. Nie bede siedziala sama 4 dni, a co drugi weekend mamy jego dzieci :( jestem tala zla ze mam ochote rzucac talerzami.

reklama
Powiem Ci, że sen mega. Chociaż mi się ostatnio śniło, że mieszkań w swoim zębie. 😂

Do góry