reklama
Mimi9065
Fanka BB :)
Ja nawet na reklamach płaczę[emoji19]
W taki dzień doceniam że na l4 jestem i moge pomarudzic sobie w domu [emoji18]
W taki dzień doceniam że na l4 jestem i moge pomarudzic sobie w domu [emoji18]
Łączą się w Twoim samopoczuciu...
Ja mam dzien kryzysowy. Zjadłam pół bułki o 7 nic więcej mi się nie chce. W pracy chciało mi się płakać bez powodu... Nawet mi się rozmawiać nie chce... Powiedziałam w pracy, że się gorzej czuję i się zwalniaj za godzinę do domu pracować. Jakoś trzeba przerwać ten dzień.
Mimi9065
O tak, ja się z natury szybko wzruszam, a teraz to już w ogóle mega łatwo [emoji19]
Dziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Wystarczy chwila, impuls siedzę i ryczę. Wczoraj miałam mega kryzys. Ale taki ze pół dnia nie mogłam się uspokoić.
Malinowysok
Wczoraj się rozpłakałam przy obiedzie...a dzisiaj dziewczyny w pracy rozmawiały o covidzie i łzy mi do oczu naszły...Dziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Wystarczy chwila, impuls siedzę i ryczę. Wczoraj miałam mega kryzys. Ale taki ze pół dnia nie mogłam się uspokoić.
Parsley
Tak, mój jedyny i w sumie główny objaw. Płaczę prawie codziennie i nad wszystkim, począwszy od usłyszanej piosenki, po program rozrywkowy w tvDziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Patka77
Tak.. Wzruszam się z byle powodu, a wczoraj popłakałam się, bo tata szuka nowej pracy. Jakkolwiek to brzmi.Dziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Fejkaaa
Witamy CięCześć dziewczyny Nieśmiało chciałabym do Was dołączyć - dziś drugi test pokazał dwie kreski. W przyszłym tygodniu beta. Według om to 4+1, więc termin to koniec listopada. To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w styczniu. Jestem przerażona i szczęśliwa jednocześnie.
Dobrze, że znalazłam Wasz wątek - fajnie będzie wymienić się doświadczeniami
Fejkaaa
Kurcze a ja sie wyłamie, bo ja wyplakalam tyle lez po stratach i w trakcie staran o dzidziusia, ze teraz chyba mi sie lzy skonczylyDziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Fakt na usg sie mocno wzruszylam, ale teraz jakos chyba mi przeszlo.
Parsley
A ja na USG właśnie w ogóle, ale przy reklamie w TV jak najbardziej Na USG mnie tak trzyma stres, dopóki nie widzę dzidzi i serduszka, że chyba on powstrzymuje mi wzruszenie.Kurcze a ja sie wyłamie, bo ja wyplakalam tyle lez po stratach i w trakcie staran o dzidziusia, ze teraz chyba mi sie lzy skonczyly
Fakt na usg sie mocno wzruszylam, ale teraz jakos chyba mi przeszlo.
reklama
Ania936
Ja też miałam kryzys wczoraj, smutna byłam od rana, jeszcze nic nie potrafiłam zjeść, a głodna byłam.Dziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Mojej przyjaciółce zmarł tata wczoraj popoludniu i taka jakaś jestem w rozsypce, ciagle płaczę, pracowac nie potrafię, a ciągle coś ktoś odemnie chce na już najlepiej...