Mimi9065
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji120]
Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja mam pakiet z pracy z enel medu to tez badania za darmo w sumie.
RossNo jasne, że nie prawie wszyscy tak robią. A kto Ci to sprawdzi, przecież to tylko papierek
Koleżanki robiły tak, że potem szły rodzic do lekarza prowadzącego, któremu ufały do jego szpitala. A tą drugą kartę wywalały i tyle
Ja jestem z Katowic i tez do dr. Janosz chodzęNo jasne, że nie prawie wszyscy tak robią. A kto Ci to sprawdzi, przecież to tylko papierek
Koleżanki robiły tak, że potem szły rodzic do lekarza prowadzącego, któremu ufały do jego szpitala. A tą drugą kartę wywalały i tyle
Na podstawie teorii o piersiach to u mnie dziewczynka i na podstawie chińskiego kalendarza też dziewczynka więc może coś w tym jestCos czuje ze bede miala problemy ze zgaga cala ciaze. Zaczyna mi dokuczac, a tak naprawde nawet nie czuje sie zmeczona. Tylko piersi, co gorsza zaczely rosnac. Obstawiam dziewczynke na podstawie teorii o cerze i piersiach
Ja wierzę, wszystkim znajomym się sprawdzałoDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi
Wow nieźle Może kiedyś będziemy razem w poczekalni siedzieć i nie będziemy o tym wiedziały ha haRoss
Ja jestem z Katowic i tez do dr. Janosz chodzę
Ja bym chciała w Katowicach rodzic kuzynka polecałaWow nieźle Może kiedyś będziemy razem w poczekalni siedzieć i nie będziemy o tym wiedziały ha ha
Ej a co to za teoria o piersiach???? Ze co z nimi???Na podstawie teorii o piersiach to u mnie dziewczynka i na podstawie chińskiego kalendarza też dziewczynka więc może coś w tym jest
Aż ciekawa jestem czy nam się to posprawdza
Ja wierzę, wszystkim znajomym się sprawdzało
Ja słyszałam super opinie od paru osób o serii "Mamy dla mamy". 2 tomy sąHej, a wczesniej pytalam o ksiazki, ale nikt nie podjal tematu. Jakie polecacie? Sporo nas debiutantek, moze bardziej doswiadczone mamy sie podziela?
Dr. Iwona przyjmuje w Katowicach i Bytomiu, na razie zawsze umawiam się w Katowicach ale jest tylko 1 dzień w tygodniu wiec wcześniej czy później pewnie trafie do Bytomia.Wow nieźle Może kiedyś będziemy razem w poczekalni siedzieć i nie będziemy o tym wiedziały ha ha
Na Łubinowej ?Ja bym chciała w Katowicach rodzic kuzynka polecała