reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
No jasne, że nie 😁 prawie wszyscy tak robią. A kto Ci to sprawdzi, przecież to tylko papierek 😅
Koleżanki robiły tak, że potem szły rodzic do lekarza prowadzącego, któremu ufały do jego szpitala. A tą drugą kartę wywalały i tyle ;)
Ross
No jasne, że nie 😁 prawie wszyscy tak robią. A kto Ci to sprawdzi, przecież to tylko papierek 😅
Koleżanki robiły tak, że potem szły rodzic do lekarza prowadzącego, któremu ufały do jego szpitala. A tą drugą kartę wywalały i tyle ;)
Ja jestem z Katowic i tez do dr. Janosz chodzę 😁

Cos czuje ze bede miala problemy ze zgaga cala ciaze. Zaczyna mi dokuczac, a tak naprawde nawet nie czuje sie zmeczona. Tylko piersi, co gorsza zaczely rosnac. Obstawiam dziewczynke na podstawie teorii o cerze i piersiach 😂
Na podstawie teorii o piersiach to u mnie dziewczynka i na podstawie chińskiego kalendarza też dziewczynka więc może coś w tym jest ;)
Aż ciekawa jestem czy nam się to posprawdza 😁
Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
Ja wierzę, wszystkim znajomym się sprawdzało 😁

Hej, a wczesniej pytalam o ksiazki, ale nikt nie podjal tematu. Jakie polecacie? Sporo nas debiutantek, moze bardziej doswiadczone mamy sie podziela?
Ja słyszałam super opinie od paru osób o serii "Mamy dla mamy". 2 tomy są ;)

reklama
Do góry