reklama
Konsultuj, bo z tej obawy zaczniesz po ścianach chodzić... Pamiętaj, lepiej raz za dużo odwiedzić lekarza niż wcale lub za późno.Konsultowac od razu, czy jeszcze obserwowac?
Truskawka_1990
Fanka BB :)
Powinnam sie udać do pediatry czy od razu do jakiegoś specjalisty??
Unficzka
Powinnam sie udać do pediatry czy od razu do jakiegoś specjalisty??
Próbuj i tu i tu. Im więcej opinii tym lepiej.
Psychiatrzy chyba są bez skierowania. Pediatra nic Ci nie powie. Znam sporo rodziców którzy byli uspokajani przez pediatre, a tylko i wyłącznie stracili cenny czas na terapię. Autyzm się u każdego przypadku objawia inaczej.Powinnam sie udać do pediatry czy od razu do jakiegoś specjalisty??
Tu chyba trzeba udać się do poradni psychologiczno-pedagogicznejPsychiatrzy chyba są bez skierowania. Pediatra nic Ci nie powie. Znam sporo rodziców którzy byli uspokajani przez pediatre, a tylko i wyłącznie stracili cenny czas na terapię. Autyzm się u każdego przypadku objawia inaczej.
Witaminę D3 i C w kroplachJakie witaminy podajecie swoim dzieciom?
A wskazuje palcem? Dzisiaj mi się na insta podpowiedzial ten temat u bubagada_o_logopedii. Nie obserewuje ich ale przez alaantkowe tam trafiłam. Dobrze że jesteś taka uważana.Dziewczyny, mój Synuś nie reaguje na swoje imię! Do tej pory myślałam, że jest taki „zajęty” i nie reaguje, ale dzisiaj przeczytałam, że to może być spektrum autyzmu… ogólnie myślalam, że rozwija sie super, skonczyl 13 mcy, jest bardzo ruchliwy, wszedzie sie wspina, chodzic zaczął pod koniec 8 miesiąca, ale teraz zaczelam panikowac… co robić? Konsultowac od razu, czy jeszcze obserwowac?
Jabym skonsultowała, ale jestem typem który sprawdza wszystko. W 11mc byłam z moją mają na konsultacji SI
reklama
MiśZielinka
Truskawka może to być tez wysiekowe zapalenie ucha mojancorka w wieku niecskych 2 lat orzestala reagować na swoje imie bo miala zapalenie i zwyczajnie nie slyszalaDziewczyny, mój Synuś nie reaguje na swoje imię! Do tej pory myślałam, że jest taki „zajęty” i nie reaguje, ale dzisiaj przeczytałam, że to może być spektrum autyzmu… ogólnie myślalam, że rozwija sie super, skonczyl 13 mcy, jest bardzo ruchliwy, wszedzie sie wspina, chodzic zaczął pod koniec 8 miesiąca, ale teraz zaczelam panikowac… co robić? Konsultowac od razu, czy jeszcze obserwowac?