reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Dziewczyny,

Jestem po USG. Wszystko dobrze, dzidzia ma aż 0,5 cm, serduszko 125 uderzeń na minutę [emoji2] [emoji3059] Wg USG 6t1d, a wg OM 7t2d, ale ja byłam pewna, że ciąża będzie młodsza. Następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy doktor powiedział, że będzie w stanie dokadniej oszacować wiek i termin porodu. Na razie jest wszystko dobrze [emoji2]
Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić

reklama
A tak w ogóle to miałam taki piękny długi post odpowiadałam prawie każdej z was i co i wszystko to dawałam Odpowiedz to znikało te wasze cytaty Ja tego nie ogarniam w tej aplikacji

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
Ja niestety też tak mam, też pomyślałam o cukrzycy, trochę mnie to martwi. Najgorsze u mnie, że CIĄGLE jestem głodna i cały dzień mam okropne mdłości, niezależnie czy jem normalnie czy mniej, czy więcej :(

reklama
Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....

Do góry