reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Dziewczyny,

Jestem po USG. Wszystko dobrze, dzidzia ma aż 0,5 cm, serduszko 125 uderzeń na minutę [emoji2] [emoji3059] Wg USG 6t1d, a wg OM 7t2d, ale ja byłam pewna, że ciąża będzie młodsza. Następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy doktor powiedział, że będzie w stanie dokadniej oszacować wiek i termin porodu. Na razie jest wszystko dobrze [emoji2]
Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić

reklama
A tak w ogóle to miałam taki piękny długi post odpowiadałam prawie każdej z was i co i wszystko to dawałam Odpowiedz to znikało te wasze cytaty Ja tego nie ogarniam w tej aplikacji

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
Ja niestety też tak mam, też pomyślałam o cukrzycy, trochę mnie to martwi. Najgorsze u mnie, że CIĄGLE jestem głodna i cały dzień mam okropne mdłości, niezależnie czy jem normalnie czy mniej, czy więcej :(

reklama
Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....

Do góry