reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
mi znowu się nie chce jeść... Od mięsa mnie odrzucilo gdzie ja typowy mięsożerca jak nie było mięcha to chodziłam głodna. Najbardziej mi wchodzi jogurt naturalny z chia i rosół... Jezu rosół mogłabym jeść non stop ostatnio mąż mi grzał przed północą haha. Na forum średnio wygonie jeśli chodzi o odnoszenie się do każdej wiadomosci. Może kiedyś przeniesiemy się na messengera? Tam super się pisze;)

reklama
Niestety nie udało mi się zrobić dzis bety ale pocieszam się że nie ma żadnych plamień ani nic z tych rzeczy. Piersi delikatnie bola i trochę mnie mdli ale nic szczególnie uciążliwego myślę że ta moja panika to przez to że te objawy właśnie takie delikatne są i dlatego się nakręcam.

Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
Mnie w tamtym tygodniu kłuł lewy jajnik ( trochę mocniej niż na okres ) ostatnie dwa dni prawy mi lekko doskwierał. Dziś czuje lekkie napięcie po środku jakby pod pępkiem. Ale czasem mam wrażenie że niektóre skurcze to po prostu przez stres

Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
mnie typowo sam ból taki trójkącik nad sama cipka;) no i pachwiny. Czasem mnie kłuje okolica pępka ale ja mam rozejście prostego i kamienie w pęcherzyku żółciowym.

I to mnie stresuje. Te ssanie. Widzę że też nie nasz na to sposobu :(
Ciężko mi z tym poczuciem ciągłego głodu. A jem zdrowo. Serki warzywa woda i kurde nic nie działa. To się wkurzyłam i zjadlam pizzę
Ja niestety też tak mam, też pomyślałam o cukrzycy, trochę mnie to martwi. Najgorsze u mnie, że CIĄGLE jestem głodna i cały dzień mam okropne mdłości, niezależnie czy jem normalnie czy mniej, czy więcej :(

mi znowu się nie chce jeść... Od mięsa mnie odrzucilo gdzie ja typowy mięsożerca jak nie było mięcha to chodziłam głodna. Najbardziej mi wchodzi jogurt naturalny z chia i rosół... Jezu rosół mogłabym jeść non stop ostatnio mąż mi grzał przed północą haha. Na forum średnio wygonie jeśli chodzi o odnoszenie się do każdej wiadomosci. Może kiedyś przeniesiemy się na messengera? Tam super się pisze;)
Ja mam kompletnie odwrotnie... Raczej nie jadłam mięsa, a teraz myślę tylko o mięsie 😅 w sobotę dało mi do myślenia jak męża poprosiłam, żeby poszedł kupić kiełbasę na śniadanie 😂 chyba od 2 lat nie jadłam smażonenj kiełbasy.

reklama
Do góry