MiśZielinka
Fanka BB :)
W jaki sposób w takim razie karmicie swoje dzieci? Macie jakieś sprawdzone sposoby?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no mój jest tak ruchliwy, wyrywa mi łyżkę z rąk, rozgląda się, że na rękach nie da rady..Ja mojego też karmię na rękach. Najpierw trochę w krzesełku posiedzi a potem nie za bardzo chce siedzieć więc biorę na kolana i karmię.
Mój jeszcze w gondoli, ale muszę wyciągnąć już spacerówkę.U Nas spakowana gondola i ruszamy w spacerkówke.. Dla mnie w sumie to koniec jakiegos etapu.. Etapu takiego bejbusia. Jaktam u Was po burzach? Wiem, że niektóre części Polski SA szczególnie dotykane przez wszelkie huragany..
My już od dawna w spacerówce się wozimy, bo młody się nie mieścił i też był ciekawy świata. Tyle, że nie ma pionowo oparcia tylko odchylone trochę do tyłu. Minusem jest to, że dużo więcej czasu zajmuje uśpienie go w spacerówce w porównaniu do gondoli. Jak Wam idzie rozszerzanie diety? Wprowadzalyscie już mięso, makaron albo jajko? Ja sobie ściągnęłam takie przepisy na pierwsze 30 dni rozszerzania diety i tam już w drugim czy trzecim tygodniu pojawia się mięso wołowe i makaron, ryba, jajecznica na parze itp. Trochę mnie to zdziwiło.
My jakie 3 tygodnie rozszerzamy dietę, były kaszki jaglana i owsiana, sporo owoców. Warzuwa, indyk, soczewica, a w słoiczku królik, cielęcina i rybka. Na razie zjadła wszystko najmniej zasmakował ziemniak i kaszka z bananem.My już od dawna w spacerówce się wozimy, bo młody się nie mieścił i też był ciekawy świata. Tyle, że nie ma pionowo oparcia tylko odchylone trochę do tyłu. Minusem jest to, że dużo więcej czasu zajmuje uśpienie go w spacerówce w porównaniu do gondoli. Jak Wam idzie rozszerzanie diety? Wprowadzalyscie już mięso, makaron albo jajko? Ja sobie ściągnęłam takie przepisy na pierwsze 30 dni rozszerzania diety i tam już w drugim czy trzecim tygodniu pojawia się mięso wołowe i makaron, ryba, jajecznica na parze itp. Trochę mnie to zdziwiło.
To mój ma chyba szlacheckie podniebienie, bo jak gotowałam zupki to mało co zjadał, a kupiłam słoiczki to zjadał ponad pół tych średnich 190gPo prostu my prości ludzie jesteśmy, widocznie dań ze słoiczków nie trawi