reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Mamusie drogie czy waszym dzieciom zdarza się płakać przez sen? Lub nagle wybudzają się z płaczem..?
Zdarza się, ale już dość rzadko. przeważnie jak miała trudny dzień i mocno płakała np.na rehabilitacji to potrafi zapłakać i spać dalej albo przebudza się z krzykiem. Wtedy wystarczy pogłaskac, dać smoczka i śpi dalej.

reklama
Mamusie drogie czy waszym dzieciom zdarza się płakać przez sen? Lub nagle wybudzają się z płaczem..?
Zdarza się. Wygląda wtedy jakby był przestraszony i bardzo krzyczy. My na to mówimy, że przeszła do niego Baba Jaga. Z reguły wystarczy go przytulić i się uspokaja.

Wczoraj tak miał. Łkał tak jakby przez sen, a ja go jeszcze wtedy niepotrzebnie przesunęłam na łóżku, on się obudził i zaczął bardzo płakać. Aż szlochał biedny 🥺 Ale uspokoił się w ciągu 5 min i już spał spokojnie.

Wczoraj tak miał. Łkał tak jakby przez sen, a ja go jeszcze wtedy niepotrzebnie przesunęłam na łóżku, on się obudził i zaczął bardzo płakać. Aż szlochał biedny 🥺 Ale uspokoił się w ciągu 5 min i już spał spokojnie.
No nasz też biedny tak ma czasem właśnie przez sen a czasem się obudzi w nocy z krzykiem. Masakra to jest.. Co tym biednym dzieciom się śni..

Kobietki czy któraś z Was robiła moze botoks przy kp? Internet ma zdania podzielone niby nie ma badań ale niektóre kobiety robią i się tak zastanawiam moze macie jakieś doświadczenie?

Moje dziecko od soboty postanowilo przejść na dwie drzemki :) okna aktywności nagle z 2h są 3h i za nic nie dała się położyć szybciej zanim matka się zorientowała o co idzie 🤣
A jak tam u was dziewczyny? Jaki etap mają wasze bobaski?

Moje dziecko od soboty postanowilo przejść na dwie drzemki :) okna aktywności nagle z 2h są 3h i za nic nie dała się położyć szybciej zanim matka się zorientowała o co idzie 🤣
A jak tam u was dziewczyny? Jaki etap mają wasze bobaski?

Ja akurat jestem kiepskimi przypadkiem, ale ostatnie dni nasze okna aktywności trwają po cztery godziny bo teraz już nie tylko w nocy nie chce spać, ale też w dzień, każde spanie to awantura i długie noszenie na rękach. A w nocy- po dwóch spokojniejszych, wróciły pobudki co 45 minut. Także pozostawiam to wszystko bez komentarza.

reklama
Do góry