A ile ml zjada z butelki?Ja karmię odciąganym mlekiem i mały jak zaśnie około 21/22 to śpi do około 3 a czasem i 5 rano. Też zazwyczaj zasypia sam w łóżeczku a puszczam mu do tego misia z melodyjka którego dostał. Wiem że jest z pepco lubi go
reklama
Oj różnie.. Zazwyczaj ok 19 zje około 120ml i potem po kąpieli około 20/21 zje czasem 120-150ml.A ile ml zjada z butelki?
Unficzka
Fanka BB :)
Oj różnie.. Zazwyczaj ok 19 zje około 120ml i potem po kąpieli około 20/21 zje czasem 120-150ml.
A później jak już wstanie o tej 3 czy 5 to ile mu mleka dajesz? Zasypia od razu po jedzeniu?
A wlewam mu np 160-180ml ale czasem zje 120ml a czasem 150ml.A później jak już wstanie o tej 3 czy 5 to ile mu mleka dajesz? Zasypia od razu po jedzeniu?
Odbijam i wkładam do łóżeczka, czasem zaśnie przy butli, czasem przy odbiciu a jak nie to w łóżeczku. Patrzy na nas ale udaje że śpię i jakoś też sam zasypia powoli.
Jak wygląda uczulenie na płyn do prania? Synek ma od tygodnia taka małą plamkę suchą na policzku, trochę zoltwawą i martwie się, że to uczulenie na coś. W innych miejscach nie zauważyłam tego. Mąż mówi, że przesadzam i że to pewnie od ulewania mu się to zrobiło.
U mnie podobnie, ale to dziadkowie-nieteściowie tak myślą. Jak małego zostawiam na chwilę i zaczyna płakać to potem słyszę, że to laluś mamusi, że tylko mama musi być. A kto ma być, się pytam, skoro sama się nim zajmuję i nikt mi nigdy nie pomagał? Nawet jego własny tata nie ma na tyle czasu, żeby choć z godzinkę z nim posiedzieć w ciągu dnia I jak słyszę, że to lalunia mamusi to jakbym obelgę słyszała... Strasznie mnie wkurzająA mój mąż w ogóle nie potrafi uśpić małego na drzemkę, dzisiaj się zdenerwował jak mały płakał nawet mu na rękach podczas usypiania i położył go w łóżeczku to oczywiście to była jeszcze większą drama i "mamusia" przybiegła synka ratować to stwierdził że dziecko wyłuzdałam..
Coś takiego? Też nie wiem od czego to, a jest już jakiś czas. Czasem większe czasem bledsze.Jak wygląda uczulenie na płyn do prania? Synek ma od tygodnia taka małą plamkę suchą na policzku, trochę zoltwawą i martwie się, że to uczulenie na coś. W innych miejscach nie zauważyłam tego. Mąż mówi, że przesadzam i że to pewnie od ulewania mu się to zrobiło.
Załączniki
Podobne bardzo, tylko właśnie to nie jest czerwone tylko takie żółte.Coś takiego? Też nie wiem od czego to, a jest już jakiś czas. Czasem większe czasem bledsze.
Załączniki
MiśZielinka
A ja mam problem....
Cesarskie mamy. Czy po cc miałyście ból podbrzusza? Jestem 4 miesiące + tydzień po cesarce i zaczyna mnie bolec podbrzusze... Jak naciskam na brzuch to jest o bolały i zastanawiam się czy odwiedzić gineksa?
Cesarskie mamy. Czy po cc miałyście ból podbrzusza? Jestem 4 miesiące + tydzień po cesarce i zaczyna mnie bolec podbrzusze... Jak naciskam na brzuch to jest o bolały i zastanawiam się czy odwiedzić gineksa?
reklama
olka11135
A ja mam problem....
Lepiej fizjoterapeutę uroginekologicznego