Katarek do odkurzacza. Jeszcze nie słyszałam by ktoś znalazł coś lepszego.Jakie macie aspiratory do noska?
Ja się zastanawiam nad Aspirator do nosa haxe ns1
reklama
Unficzka
Fanka BB :)
Katarek do odkurzacza. Jeszcze nie słyszałam by ktoś znalazł coś lepszego.
Zgadzam się, również polecam!
MiśZielinka
WITAMINA D - Vigantol (tylko to jest lek :-))Na jaką firmę zmieniałaś witaminę d i probiotyki?
PROBIOTYK - Vivomixx
A ile podajesz kropelek vivomixx?WITAMINA D - Vigantol (tylko to jest lek :-))
PROBIOTYK - Vivomixx
Juana19
Ja tez mam tylko to jeszcze przy Zosi nie był w użyciu ale przy chłopakach po kilka lat dopóki nie nauczyli się dmuchaćKatarek do odkurzacza. Jeszcze nie słyszałam by ktoś znalazł coś lepszego.
Dzięki, wypróbuje też w takim razieWITAMINA D - Vigantol (tylko to jest lek :-))
PROBIOTYK - Vivomixx
Mam go. Kupiłam z polecenia z YouTube i dlatego, że zwykła gruszka nie mogła sobie poradzić z suchymi kozami, a ja mam bzika na punkcie czystego nosa. Haxe z babolami radzi sobie średnio Ale używam, bo zawsze lepiej niż gruszka. Z katarem jeszcze nie miałam do czynienia, może jak nam się przytrafi (odpukać!) to będę bardziej zadowolona. Na razie wypada dość średnio.Jakie macie aspiratory do noska?
Ja się zastanawiam nad Aspirator do nosa haxe ns1
Co do katarku do odkurzacza: trzeba mieć jeszcze cichy odkurzacz Nie wyobrażam sobie mojego potwora włączyć przy dziecku, skoro nawet myśli nie słyszę, kiedy odkurzam A tym bardziej, włączać takiego sprzętu w nocy, kiedy wszyscy śpią, a nosek zatkany trzeba udrożnić. Dlatego stawiam na może mniej wydajny, ale wygodniejszy w użyciu aspirator elektryczny
Ja.mama
Dziewczyny myślicie że pod koniec 6 tygodnia może być już kolejny skok rozwojowy?
Helenka od wczoraj bardzo płacze i chce być tylko na rączkach i na dodatek nie bardzo można usiąść bo ona chce żeby chodzić...często wyglada też na przestraszoną
nie mam już pomysłu co innego może jej być jeśli nie następny skok.
Helenka od wczoraj bardzo płacze i chce być tylko na rączkach i na dodatek nie bardzo można usiąść bo ona chce żeby chodzić...często wyglada też na przestraszoną
My się śmiejemy, że co 3 dni ma skok rozwojowy, bo są takie cyrki z uspokojeniem małego na noc.Dziewczyny myślicie że pod koniec 6 tygodnia może być już kolejny skok rozwojowy?
reklama
Unficzka
My się śmiejemy, że co 3 dni ma skok rozwojowy, bo są takie cyrki z uspokojeniem małego na noc.
Zgadzam się, mam wrażenie, że u nas od urodzenia trwa skok rozwojowy, z kilkoma dniami przerwy .