reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jakie macie aspiratory do noska?
Ja się zastanawiam nad Aspirator do nosa haxe ns1 :)

Mam go. Kupiłam z polecenia z YouTube i dlatego, że zwykła gruszka nie mogła sobie poradzić z suchymi kozami, a ja mam bzika na punkcie czystego nosa. Haxe z babolami radzi sobie średnio 🙄 Ale używam, bo zawsze lepiej niż gruszka. Z katarem jeszcze nie miałam do czynienia, może jak nam się przytrafi (odpukać!) to będę bardziej zadowolona. Na razie wypada dość średnio.
Co do katarku do odkurzacza: trzeba mieć jeszcze cichy odkurzacz 🙈 Nie wyobrażam sobie mojego potwora włączyć przy dziecku, skoro nawet myśli nie słyszę, kiedy odkurzam 🙉 A tym bardziej, włączać takiego sprzętu w nocy, kiedy wszyscy śpią, a nosek zatkany trzeba udrożnić. Dlatego stawiam na może mniej wydajny, ale wygodniejszy w użyciu aspirator elektryczny 👍

Dziewczyny myślicie że pod koniec 6 tygodnia może być już kolejny skok rozwojowy?
Helenka od wczoraj bardzo płacze i chce być tylko na rączkach i na dodatek nie bardzo można usiąść bo ona chce żeby chodzić...często wyglada też na przestraszoną 🙈
nie mam już pomysłu co innego może jej być jeśli nie następny skok.

Dziewczyny myślicie że pod koniec 6 tygodnia może być już kolejny skok rozwojowy?
Helenka od wczoraj bardzo płacze i chce być tylko na rączkach i na dodatek nie bardzo można usiąść bo ona chce żeby chodzić...często wyglada też na przestraszoną 🙈
nie mam już pomysłu co innego może jej być jeśli nie następny skok.
My się śmiejemy, że co 3 dni ma skok rozwojowy, bo są takie cyrki z uspokojeniem małego na noc.

reklama
Do góry