reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja niestety tak w 5 tygodniu.

Ja nie wiem czy będzie pojawial mi się okres czy jak wczoraj mnie bolalal brzuch jak na okres , w nocy pojawiła mi się krew ale dzis jej nie ma
Syn 7 tygodni
Zobaczymy jak się to rozwinie

U mnie tak samo! Niby jest ale nie ma 😂 też 7tygodni po porodzie :)

Oby to było jeszcze jakieś oczyszczanie
Czytałam ze niektórym wraca po 6 miesiącach niekiedy
mialam nadzieję że będę ta szczęściara

1. Mi właśnie kończy się okres. Mały ma 7 tygodni +
2. Mały się slini ale i robi językiem takie jakby mini banki ze sliny
3. Ja chyba przełożę małemu szczepienia na po nowym roku. U nas wszyscy zasmarkani.. Małemu też odsysam noska.. Chyba nawet nie rekomendują szczepić kiedy domownicy mają infekcje.

W tym szczególnym czasie tym, które obchodzą Boże Narodzenie i tym, które nie zycze dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy i pomyślności na każdy następny dzień. Zebu dzieciaczki dawały Wam coraz więcej radości i rosły zdrowo. ☃️❣️

reklama
Ja na święta u rodziców więc jak czas pozwoli to pomogę przy pierogach i zrobię sernik. Ale będziemy u rodziców chwilę wcześniej więc babcia będzie bawić a ja pomogę w kuchni. Dla obu z nas będzie to jak nagroda :)

W ogóle moja Iga ma od kilku dni mega problemy z brzuchem. Dajemy espumisan i ona strasznie po nim ulewa. Czy u kogoś też był taki efekt uboczny? W czwartek zapisałam nas do osteopaty żeby może pomógł coś z tym brzuchem, bo mała jak nie śpi lub nie je to płaczę i marudzi.
Wlasnie tez mam takie wrażenie że po espumisanie młoda bardziej ulewa ale będę to jeszcze spr.

Do góry