reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja niestety tak w 5 tygodniu.

Ja nie wiem czy będzie pojawial mi się okres czy jak wczoraj mnie bolalal brzuch jak na okres , w nocy pojawiła mi się krew ale dzis jej nie ma
Syn 7 tygodni
Zobaczymy jak się to rozwinie

U mnie tak samo! Niby jest ale nie ma 😂 też 7tygodni po porodzie :)

Oby to było jeszcze jakieś oczyszczanie
Czytałam ze niektórym wraca po 6 miesiącach niekiedy
mialam nadzieję że będę ta szczęściara

1. Mi właśnie kończy się okres. Mały ma 7 tygodni +
2. Mały się slini ale i robi językiem takie jakby mini banki ze sliny
3. Ja chyba przełożę małemu szczepienia na po nowym roku. U nas wszyscy zasmarkani.. Małemu też odsysam noska.. Chyba nawet nie rekomendują szczepić kiedy domownicy mają infekcje.

W tym szczególnym czasie tym, które obchodzą Boże Narodzenie i tym, które nie zycze dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy i pomyślności na każdy następny dzień. Zebu dzieciaczki dawały Wam coraz więcej radości i rosły zdrowo. ☃️❣️

reklama
Ja na święta u rodziców więc jak czas pozwoli to pomogę przy pierogach i zrobię sernik. Ale będziemy u rodziców chwilę wcześniej więc babcia będzie bawić a ja pomogę w kuchni. Dla obu z nas będzie to jak nagroda :)

W ogóle moja Iga ma od kilku dni mega problemy z brzuchem. Dajemy espumisan i ona strasznie po nim ulewa. Czy u kogoś też był taki efekt uboczny? W czwartek zapisałam nas do osteopaty żeby może pomógł coś z tym brzuchem, bo mała jak nie śpi lub nie je to płaczę i marudzi.
Wlasnie tez mam takie wrażenie że po espumisanie młoda bardziej ulewa ale będę to jeszcze spr.

Do góry