reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

U nas już przed skokiem była dość przyjemna rutyna w ciągu dnia ...teraz jeśli w dzień zasypia to głównie na rękach, a w nocy śpi w kołysce tylko bardzo niespokojnie. W dzień nie kładziemy jej do kołyski tylko do kosza ale teraz ciężko odłożyć z rąk bo się budzi 🤪
To u nas mała też potrafi tak długo walczyć. Zasypia, odkładam i się budzi. I tak cały czas. Prawie tydzień robiła tak w nocy, a teraz całe szczęście przestawiło się na dzień. Uff. No ale noce nie były zmarnowane przeczytałam 4 książki od porodu podczas nocnego karmienia by nie zasnąć. 😁 Jak się jest na jakimś porywajacym fragmencie to się nawet człowiek cieszy ze dziecko w nocy płacze 😂

reklama
To u nas mała też potrafi tak długo walczyć. Zasypia, odkładam i się budzi. I tak cały czas. Prawie tydzień robiła tak w nocy, a teraz całe szczęście przestawiło się na dzień. Uff. No ale noce nie były zmarnowane przeczytałam 4 książki od porodu podczas nocnego karmienia by nie zasnąć. 😁 Jak się jest na jakimś porywajacym fragmencie to się nawet człowiek cieszy ze dziecko w nocy płacze 😂
Łojezu, ja się nie potrafię skupić czasem na tym, żeby oczy mieć otwarte, a Ty książki czytasz 😲🙈😄
Jak wczoraj narzekałam na pieluszki bamboolove to jeszcze nie miałam powodów :))) założyłam jej po tym jak myślałam ze dwójki nie będzie wiec bezpiecznej ze nic nie wyleci. Karmie i poszła taka bomba ze pierwszy raz (a to trzecie dziecko) musiałam prac również swoje ubrania i umyć fotel. Przeszło przez pieluszkę. Nie chciałam wyrzucać ale muszę :)
Przeszło PRZEZ pieluszkę, a nie bokiem? 😲 Rany, co to za badziew?!

Te akcje dzieci kładźmy na karb skoku i przetrwajmy :)))

Miłego weekendu! My dziś usg stawów w planie i pierwsza wizyta Zosi u kogoś (mój brat). Ciekawe czy zdaze herbatę wypić 🤪

Te akcje dzieci kładźmy na karb skoku i przetrwajmy :)))

Miłego weekendu! My dziś usg stawów w planie i pierwsza wizyta Zosi u kogoś (mój brat). Ciekawe czy zdaze herbatę wypić 🤪

Może ze strachu będzie spać 😁. My pierwszy raz poszliśmy do babci i Synek przespał całą wizytę 😂. Za to dzisiaj mamy gości z okazji naszej rocznicy ślubu, jakby każdy po godzinie trzymał małego na rękach jeżeli będzie znów nie odkladslny to mam 5h spokoju 😄

U nas maluszek tez byl tak aktywny bo oczywiście kolki się zaczęły na początku włączony espumisan ale nie pomogło teraz delicol i Probiotyk i jest deczko lepiej chociaż az tak nie płacze, ale wraz mam nocne dziecko miejmy nadzieję że się przestawia nasze bobaski. U nas po kąpieli mam wrażenie że jeszcze bardziej pobudzony maluszek
Moja nie spi po kąpieli do 1 a kąpiemy różnie ostatnio o 19 ja kapałam i tak do 1 oczy jak 5 zł. Ciężko was nadrobić nie pokazywały się powiadomienia długo. A wczoraj od 14 co 1h na cycu do 1 w nocy. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. A dziś spi jak gdyby nigdy nic

reklama
Do góry