To u nas mała też potrafi tak długo walczyć. Zasypia, odkładam i się budzi. I tak cały czas. Prawie tydzień robiła tak w nocy, a teraz całe szczęście przestawiło się na dzień. Uff. No ale noce nie były zmarnowane przeczytałam 4 książki od porodu podczas nocnego karmienia by nie zasnąć. Jak się jest na jakimś porywajacym fragmencie to się nawet człowiek cieszy ze dziecko w nocy płaczeU nas już przed skokiem była dość przyjemna rutyna w ciągu dnia ...teraz jeśli w dzień zasypia to głównie na rękach, a w nocy śpi w kołysce tylko bardzo niespokojnie. W dzień nie kładziemy jej do kołyski tylko do kosza ale teraz ciężko odłożyć z rąk bo się budzi
reklama
Łojezu, ja się nie potrafię skupić czasem na tym, żeby oczy mieć otwarte, a Ty książki czytaszTo u nas mała też potrafi tak długo walczyć. Zasypia, odkładam i się budzi. I tak cały czas. Prawie tydzień robiła tak w nocy, a teraz całe szczęście przestawiło się na dzień. Uff. No ale noce nie były zmarnowane przeczytałam 4 książki od porodu podczas nocnego karmienia by nie zasnąć. Jak się jest na jakimś porywajacym fragmencie to się nawet człowiek cieszy ze dziecko w nocy płacze
Przeszło PRZEZ pieluszkę, a nie bokiem? Rany, co to za badziew?!Jak wczoraj narzekałam na pieluszki bamboolove to jeszcze nie miałam powodów )) założyłam jej po tym jak myślałam ze dwójki nie będzie wiec bezpiecznej ze nic nie wyleci. Karmie i poszła taka bomba ze pierwszy raz (a to trzecie dziecko) musiałam prac również swoje ubrania i umyć fotel. Przeszło przez pieluszkę. Nie chciałam wyrzucać ale muszę
My też dziś bioderkaTe akcje dzieci kładźmy na karb skoku i przetrwajmy ))
Miłego weekendu! My dziś usg stawów w planie i pierwsza wizyta Zosi u kogoś (mój brat). Ciekawe czy zdaze herbatę wypić
Unficzka
Fanka BB :)
Te akcje dzieci kładźmy na karb skoku i przetrwajmy ))
Miłego weekendu! My dziś usg stawów w planie i pierwsza wizyta Zosi u kogoś (mój brat). Ciekawe czy zdaze herbatę wypić
Może ze strachu będzie spać . My pierwszy raz poszliśmy do babci i Synek przespał całą wizytę . Za to dzisiaj mamy gości z okazji naszej rocznicy ślubu, jakby każdy po godzinie trzymał małego na rękach jeżeli będzie znów nie odkladslny to mam 5h spokoju
EmiD
Moja nie spi po kąpieli do 1 a kąpiemy różnie ostatnio o 19 ja kapałam i tak do 1 oczy jak 5 zł. Ciężko was nadrobić nie pokazywały się powiadomienia długo. A wczoraj od 14 co 1h na cycu do 1 w nocy. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. A dziś spi jak gdyby nigdy nicU nas maluszek tez byl tak aktywny bo oczywiście kolki się zaczęły na początku włączony espumisan ale nie pomogło teraz delicol i Probiotyk i jest deczko lepiej chociaż az tak nie płacze, ale wraz mam nocne dziecko miejmy nadzieję że się przestawia nasze bobaski. U nas po kąpieli mam wrażenie że jeszcze bardziej pobudzony maluszek
Truskawka9119
My dokarmiamy Capri care, czuje się po nim dobrze, nie ma problemówDziewczyny,
Jakiego mm używacie i jak po nich czują się Wasze dzieci?
reklama
Unficzka
Dziewczyny,
Jakiego mm używacie i jak po nich czują się Wasze dzieci?
Dokarmiamy na noc Bebilon 1 Comfort, synek śpi po nim 5h w nocy...