reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja bym wolala miec jednego, zaufanego lekarza. Oczywiście zrobisz jak uważasz. Niestety rozni sa lekarze na nfz, sama się o tym przekonałam.
Niestety tak, ale prywatnie też mozna trafić różnie niestety 😒 Ja już mam sprawdzonych, do tej babeczki chodze bo jest przecudna, nawet dała mi swój numer prywatny żebym dzwoniła w razie czego, a z nfz chodzę już dłuższy czas do kolesia. Jest taki mruk troche, ale zna się na rzeczy.
Ja tak chodzę ;) Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania ;)
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
O to chyba tak też zrobię, a nie robili problemu ze chodzisz raz tu a raz tu?

Zawsze mnie zastanawia co kieruję ludźmi że szydzą i wyśmiewają otyłych. Nie znając ich historii.
Belly buddies ;)@Kikamika mnie zawsze źle traktują bo gruba jestem.
Przy porodzie syna ciągle mnie obrażali i wysmiewali.
Nie daj się kochana cokolwiek ta franca zrobila

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj 7t4d od rana brak mdłości co mnie totalnie zaskoczyło bo ostatnie dwa tyg od rana do wieczora mnie męczyły. W czwartek mam wizytę dzisiaj zrobiłam wyniki o które prosił lekarz. Zaczynam się stresować. 😒 Oby z dzidzia było wszystko ok. 3 tydzień w domu i powoli nuda mi dokucza. Rozmawiałam dzisiaj z szefem i mówiłam że na głowę dostaje w domu śmiał się że mnie 🤣 razem ze swoją żona trzymają za nas mocno kciuki. Byle do czwartku teraz. 🙈

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję że nie zapesze, ale u mnie spokój z bólami brzucha :) jestem dzisiaj 7t3d i nic nie bolało od 3 dni.
Czekam właśnie na pobranie krwi żeby zrobić wszystkie badania.
Z objawów to u mnie zmęczenie, wejdę po schodach i jestem zaspana jakbym biegala, więc w domu syf kiła i mogiła bo nie ma komu sprzątać, mamy dwa koty które też niestety nie pomagają :d
U mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jest 😆

reklama
@_slomka_ będzie dobrze [emoji846]zawsze możemy później zacząć razem zrzucać zbędne dziadostwo. W grupie raźniej.
O ja Cię!!! Pani, jak ja Cię podziwiam!
Ja też się boję, że bardzo przytyje w ciąży. W czasie starań dostałam solidna dawkę hormonów, plus lockdown - jestem prawie 7 kilo na plusie i to jest dla mnie drażliwy temat.

Brawo!!!
Ja również wczoraj byłam na USG, serduszko też pięknie biło [emoji3059] Założył mi już kartę ciąży, wiek kropka to 6t4d [emoji3060]Ciągle boję się uwierzyć, że to prawda. Wrzucam sobie do głowy same czarne scenariusze [emoji3062]

Do góry