X
Xxxsia
Gość
Dziewczyny a jakie objawy sa u ciąży pozamacicznej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tak, ale prywatnie też mozna trafić różnie niestety Ja już mam sprawdzonych, do tej babeczki chodze bo jest przecudna, nawet dała mi swój numer prywatny żebym dzwoniła w razie czego, a z nfz chodzę już dłuższy czas do kolesia. Jest taki mruk troche, ale zna się na rzeczy.Ja bym wolala miec jednego, zaufanego lekarza. Oczywiście zrobisz jak uważasz. Niestety rozni sa lekarze na nfz, sama się o tym przekonałam.
O to chyba tak też zrobię, a nie robili problemu ze chodzisz raz tu a raz tu?Ja tak chodzę Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
Nie wczesjiej niz 30 tego bo juz bedziesz w okolicy 6 tygodnia to powinno byc wszystko co ma bycWedług aplikacji dzisiaj skończyłam 4 tydzień i zaczyna się 5 . Koedy według was się umówić do ginekologa ?25 marca czy 30 ! ?
Czekamnna te Twoja wizyte bardziej jak na swojąno tak to bardzo wczesny etap, pewnie będzie widać sam pęcherzyk, ja byłam 5+1 to tak było. jutro mam wizytę 7+1
A badania prywatnie dużo kosztują ?Ja tak chodzę Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
Belly buddies @Kikamika mnie zawsze źle traktują bo gruba jestem.
Przy porodzie syna ciągle mnie obrażali i wysmiewali.
Nie daj się kochana cokolwiek ta franca zrobila
Hihi to miłe ja sie też mocno ekscytuje WaszymiCzekamnna te Twoja wizyte bardziej jak na swoją
U mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jestMam nadzieję że nie zapesze, ale u mnie spokój z bólami brzucha jestem dzisiaj 7t3d i nic nie bolało od 3 dni.
Czekam właśnie na pobranie krwi żeby zrobić wszystkie badania.
Z objawów to u mnie zmęczenie, wejdę po schodach i jestem zaspana jakbym biegala, więc w domu syf kiła i mogiła bo nie ma komu sprzątać, mamy dwa koty które też niestety nie pomagają :d
O ja Cię!!! Pani, jak ja Cię podziwiam!
Ja też się boję, że bardzo przytyje w ciąży. W czasie starań dostałam solidna dawkę hormonów, plus lockdown - jestem prawie 7 kilo na plusie i to jest dla mnie drażliwy temat.
Brawo!!!
Ja również wczoraj byłam na USG, serduszko też pięknie biło [emoji3059] Założył mi już kartę ciąży, wiek kropka to 6t4d [emoji3060]Ciągle boję się uwierzyć, że to prawda. Wrzucam sobie do głowy same czarne scenariusze [emoji3062]