reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja bym wolala miec jednego, zaufanego lekarza. Oczywiście zrobisz jak uważasz. Niestety rozni sa lekarze na nfz, sama się o tym przekonałam.
Niestety tak, ale prywatnie też mozna trafić różnie niestety 😒 Ja już mam sprawdzonych, do tej babeczki chodze bo jest przecudna, nawet dała mi swój numer prywatny żebym dzwoniła w razie czego, a z nfz chodzę już dłuższy czas do kolesia. Jest taki mruk troche, ale zna się na rzeczy.
Ja tak chodzę ;) Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania ;)
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
O to chyba tak też zrobię, a nie robili problemu ze chodzisz raz tu a raz tu?

Zawsze mnie zastanawia co kieruję ludźmi że szydzą i wyśmiewają otyłych. Nie znając ich historii.
Belly buddies ;)@Kikamika mnie zawsze źle traktują bo gruba jestem.
Przy porodzie syna ciągle mnie obrażali i wysmiewali.
Nie daj się kochana cokolwiek ta franca zrobila

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj 7t4d od rana brak mdłości co mnie totalnie zaskoczyło bo ostatnie dwa tyg od rana do wieczora mnie męczyły. W czwartek mam wizytę dzisiaj zrobiłam wyniki o które prosił lekarz. Zaczynam się stresować. 😒 Oby z dzidzia było wszystko ok. 3 tydzień w domu i powoli nuda mi dokucza. Rozmawiałam dzisiaj z szefem i mówiłam że na głowę dostaje w domu śmiał się że mnie 🤣 razem ze swoją żona trzymają za nas mocno kciuki. Byle do czwartku teraz. 🙈

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję że nie zapesze, ale u mnie spokój z bólami brzucha :) jestem dzisiaj 7t3d i nic nie bolało od 3 dni.
Czekam właśnie na pobranie krwi żeby zrobić wszystkie badania.
Z objawów to u mnie zmęczenie, wejdę po schodach i jestem zaspana jakbym biegala, więc w domu syf kiła i mogiła bo nie ma komu sprzątać, mamy dwa koty które też niestety nie pomagają :d
U mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jest 😆

reklama
@_slomka_ będzie dobrze [emoji846]zawsze możemy później zacząć razem zrzucać zbędne dziadostwo. W grupie raźniej.
O ja Cię!!! Pani, jak ja Cię podziwiam!
Ja też się boję, że bardzo przytyje w ciąży. W czasie starań dostałam solidna dawkę hormonów, plus lockdown - jestem prawie 7 kilo na plusie i to jest dla mnie drażliwy temat.

Brawo!!!
Ja również wczoraj byłam na USG, serduszko też pięknie biło [emoji3059] Założył mi już kartę ciąży, wiek kropka to 6t4d [emoji3060]Ciągle boję się uwierzyć, że to prawda. Wrzucam sobie do głowy same czarne scenariusze [emoji3062]

Do góry