X
Xxxsia
Gość
Życzę Wam powodzenia. Sobie zreszta również, widzę, ze powstały tu już grupki i bez sensu tu dochodzić, skoro ktos otwiera się z swoim kłopotem a nie uzyskuje ani wsparcia ani zainteresowania. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj idę na 17:45 [emoji6] Tylko u mnie 5+0 taze nie nastawiam się ze zobaczę zarodek, ale pęcherzyk na pewno już będzie [emoji4]
Cześć dziewczyny, chcialabym dolaczyc.
Termin aplikacji mam na 13/14.11. Pierwsza wizyte bede miala jutro, w niedzielę byłam na izbie, dostalam lekkie plamienie. Dostałam duphastone i luteine w końskich dawkach. Robili mi badania, szyjka wysoko i zamknieta. Na usg nic nie było widac, a było to również 5 tydzien. Bety wtedy nie sprawdzalam, okazalo sie, ze mam na jajnikach torbiele. Wczoraj sprawdzilam bete i wyniosła 2555, martwie sie czy cos z tej ciąży będzie. Czy bedzie zdrowa, czy cos zobacze jutro na usg.
Życzę Wam powodzenia. Sobie zreszta również, widzę, ze powstały tu już grupki i bez sensu tu dochodzić, skoro ktos otwiera się z swoim kłopotem a nie uzyskuje ani wsparcia ani zainteresowania. Pozdrawiam
No wiesz , bedziesz juz do konca na moim celowniku w koncu staramybsie o rodzenstwo dla naszych pociechHihi to miłe ja sie też mocno ekscytuje Waszymi
Też mam termin według apki 13/14 listopad. Byłam na wizycie w 4t+4, oczywiście, że nic nie było widać. Poszłam tak szybko na wizytę bo zmartwiłam się słabym przyrostem bety. Na szczęście lekarz mnie trochę uspokoił i jego zdaniem było ok. Kolejną wizytę będę miała pod koniec tygodnia żeby zobaczyć czy utworzył się pęcherzyk. Nie liczę na serduszko ale w sumie wszystko jest możliwe u Ciebie beta wygląda obiecująco ale najważniejszy jest przyrost a nie pojedynczy wynik. Nie stresuj się, trzymam kciuki żeby się udałoCześć dziewczyny, chcialabym dolaczyc.
Termin aplikacji mam na 13/14.11. Pierwsza wizyte bede miala jutro, w niedzielę byłam na izbie, dostalam lekkie plamienie. Dostałam duphastone i luteine w końskich dawkach. Robili mi badania, szyjka wysoko i zamknieta. Na usg nic nie było widac, a było to również 5 tydzien. Bety wtedy nie sprawdzalam, okazalo sie, ze mam na jajnikach torbiele. Wczoraj sprawdzilam bete i wyniosła 2555, martwie sie czy cos z tej ciąży będzie. Czy bedzie zdrowa, czy cos zobacze jutro na usg.
ja robię dokładnie tak samo. Prywatnie bedze chodzisz i doktor będzie prowadzić ciaze a na NFZ tylko dla badańDziewczyny co myślicie o chodzeniu do dwóch ginekologów? Będę chodziła do babki prywatnie i chciałabym żeby ona prowadziła moja ciążę, ale z tego powodu że kupiliśmy mieszkanie w tym roku i remontujemy, szukam jak tu oszczędzić i myślałam czy nie iść jeszcze do kogoś z nfz żeby chociaż niektóre badania mieć za darmo. Taki mam pomysł ale nie wiem czy jest sens. Co o tym myślicie?
Też nie wiem jak to jest z kartą ciąży, czy moge mieć dwie u dwóch lekarzy
ale co się stało? Czemu się unosisz myślę że trudno się odnieść do każdej wiadomości) a grupki hmmm myślę że za wcześnie za mało się znamy żeby mogły tworzyć się grupkiŻyczę Wam powodzenia. Sobie zreszta również, widzę, ze powstały tu już grupki i bez sensu tu dochodzić, skoro ktos otwiera się z swoim kłopotem a nie uzyskuje ani wsparcia ani zainteresowania. Pozdrawiam
Może już nie przesadzajmy... Nie każdy jest w tym momencie na forum i nie da się odpisać na wszystko w ciągu godziny.Życzę Wam powodzenia. Sobie zreszta również, widzę, ze powstały tu już grupki i bez sensu tu dochodzić, skoro ktos otwiera się z swoim kłopotem a nie uzyskuje ani wsparcia ani zainteresowania. Pozdrawiam