reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
A ja się pożalę, może mnie podniesienie na duchu. Od niedzieli rano wymioty bardzo silne, potem biegunka, Poniedziałek poza tostem i suchymi płatkami nic nie jadłam, bardzo mnie czyści. Lekarz wczoraj powiedział, że do porodu jeszcze trochę, że szyjka 2cm sztywna i rozwarcie na opuszek. Dzisiaj 38+5. Jestem strasznie przez tą biegunkę osłabiona. Lekarz poradził dużo seksu, ale ochoty i sił nie mam żadnej😔 w brzuchu mi się przelewa cały czas. Czy któraś też miala takie rewolucje przed porodem?
Pamiętam że mnie czyściło w pierwszej ciąży, ale nie tak ostro...😔 no i wtedy miałam pojedyńcze skurcze, a teraz nic....
kochana Smaily, ja mam dokładnie to samo. Od 3 dni nie śpię, nie jem i mało pije. Od poprzedniego poniedziałku schudłam 3kg, jestem odwodniona i osłabiona 😔 dziś w nocy zwymiotowalam nawet 2lyki wody, które wzięłam 3sec wcześniej. Dziś od rana kiepsko ale przed chwilą spróbowałam wmusić w siebie pół bułki i popilam mocno schłodzoną Pepsi i narazie się przyjęło a minęło już pół h więc może się utrzyma? W każdym razie łączę się w bólu 😘 ja wczoraj na ktg raczej nic ciekawego, szyjka miękka i rozwarcie na 2cm, kazali czekać na skurcze. Czop wyleciał już cały, brzuch mam twardy i odrętwiały cały czasu, nie wiem czy to są skurcze czy co, może skurcze to ten brak tchu i jakby ucisk pętlą brzucha? Bo czasem brzuch jest twardy jak skala ale bez tego uczucia 🤷🤷🤷

Dziewczyny, partner został jeszcze na noc, mial się dziś o 15 wyprowadzić bo już miał umówione mieszkanie, ale porozmawialiśmy, póki co chyba zostało na tym, że spróbujemy jeszcze raz. Boje się, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Eh..
Dzwonie po doradcach laktacyjnych ale większość przyjmuje w gabinetach albo przychodniach co dla mnie odpada, bo nie będę z małym jechała do zbiorowiska zarazek.. I wogole nie bd kierować, bo mimo że czuję się nieźle to boję się z nim pojechać dalej samochodem a biorąc pod uwagę, że jestem po cc to nie dam rady jeszcze dźwigać..
Niewiem co robić dziewczyny.. Chciałabym poprostu wizytę domowa doradcy chociażby żeby mi powiedział jak jest z tym wędzidełkiem..
Ręce opadają mi..

Eh..
Dzwonie po doradcach laktacyjnych ale większość przyjmuje w gabinetach albo przychodniach co dla mnie odpada, bo nie będę z małym jechała do zbiorowiska zarazek.. I wogole nie bd kierować, bo mimo że czuję się nieźle to boję się z nim pojechać dalej samochodem a biorąc pod uwagę, że jestem po cc to nie dam rady jeszcze dźwigać..
Niewiem co robić dziewczyny.. Chciałabym poprostu wizytę domowa doradcy chociażby żeby mi powiedział jak jest z tym wędzidełkiem..
Ręce opadają mi..
A może polozna by pomogła?

Eh..
Ręce opadają mi..
wejdź na Facebooka na tą stronkę "karmienie piersią- wioska kobiet". Tam zapytaj o doradcę, dziewczyny wszystko ogarniają naprawdę :)

Eh..
Ręce opadają mi..
Napisałam do znajomej, która korzystała w Łodzi z takiej cdl dojezdzajacej do domu. Może ma jeszcze kontakt

reklama
Do góry