Gratulacje!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
reklama
Kucielka89
Zaciekawiona BB
GratulacjeDziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Witamy Alę GratulacjeDziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Ja.mama
Fanka BB :)
Gratulacje!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Sylwestrowa
Gratulacje Jak sie czujecie ??Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Smaily
Gratulacje❤ brawo mama!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Juana19
Gratulujemy!!!!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Smaily
A ja się pożalę, może mnie podniesienie na duchu. Od niedzieli rano wymioty bardzo silne, potem biegunka, Poniedziałek poza tostem i suchymi płatkami nic nie jadłam, bardzo mnie czyści. Lekarz wczoraj powiedział, że do porodu jeszcze trochę, że szyjka 2cm sztywna i rozwarcie na opuszek. Dzisiaj 38+5. Jestem strasznie przez tą biegunkę osłabiona. Lekarz poradził dużo seksu, ale ochoty i sił nie mam żadnej w brzuchu mi się przelewa cały czas. Czy któraś też miala takie rewolucje przed porodem?
Pamiętam że mnie czyściło w pierwszej ciąży, ale nie tak ostro... no i wtedy miałam pojedyńcze skurcze, a teraz nic....
Pamiętam że mnie czyściło w pierwszej ciąży, ale nie tak ostro... no i wtedy miałam pojedyńcze skurcze, a teraz nic....
Ja.mama
Jestem po KTG - skurcze regularne co 5 minut. Położna powiedziała, że wiele kobiet takich skurczów to na porodówce nawet nie ma ...Trzymam kciuki żeby to było to daj znać po KTG. Ja dzisiaj 39 tc i wizyta u lekarza. Niestety oprócz lekkich bólów kręgosłupa i podbrzusza jak na okres, nic się nie dzieje
Ogólnie mam się powoli pakować, na 17 umówiłam się już z moim lekarzem No i wyglada na to, ze będziemy rodzic
reklama
Super a masz bolesne te skurcze?Jestem po KTG - skurcze regularne co 5 minut. Położna powiedziała, że wiele kobiet takich skurczów to na porodówce nawet nie ma ...
Ogólnie mam się powoli pakować, na 17 umówiłam się już z moim lekarzem No i wyglada na to, ze będziemy rodzic