reklama
Ja.mama
Fanka BB :)
My kupiliśmy nianię truelife A15 - ma bardzo dobre opinie i jest z zegarkiem zakładanym na rękę. Podobno baaaardzo wygodna forma.Dziewczyny, będziecie kupować nianie elektroniczna/detektor oddechu? Mamy bardzo duże dwupoziomowe mieszkanie i zastanawiam się czy nie zainwestować w taki gadżet dla komfortu psychicznego...
Detektora oddechu nie kupujemy
Załączniki
Unficzka
My kupiliśmy nianię truelife A15 - ma bardzo dobre opinie i jest z zegarkiem zakładanym na rękę. Podobno baaaardzo wygodna forma.
Fajny, tego nie oglądałam. Robiliście już na nim testy czy faktycznie taki dobry jakie są opinie?
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Ja.mama
Nie...na razie leży zapakowany już chyba z miesiącFajny, tego nie oglądałam. Robiliście już na nim testy czy faktycznie taki dobry jakie są opinie?![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
MiśZielinka
TakMy kupiliśmy nianię truelife A15 - ma bardzo dobre opinie i jest z zegarkiem zakładanym na rękę. Podobno baaaardzo wygodna forma.
Nianie bo też mieszkamy w domu i podglądałam sobie małą a bez detektora oddechu nie wyobrażam sobie macierzyństwa osobiście.
Dopóki go nie miałam budziłam się w nocy 100x żeby sprawdzać mała.
Detektor pozwolił mi na spokojniejszy sen i większe poczucie bezpieczeństwa.. Poza tym był zakupiony z polecenia położnej. Nie żałuję.
Ostatnia edycja:
Ja biore co drugi dzien probiotyk Sanprobi ibs (bezpieczny w ciąży) i skończyły się problemy z zaparciami. A przez spora dawkę żelaza miała okropne. Także polecamDziewczyny,
Jak radzicie sobie z zatwardzeniami?
Ja do tej pory nie miałam ale przedwczoraj mnie dopadło :/ najgorzej, że nie można przeć, bo osłabia to szyjkę macicy, a mam i tak krótką i jadę na luteinie.
Unficzka
Tak
Nianie bo też mieszkamy w domu i podglądałam sobie małą a bez detektora oddechu nie wyobrażam sobie macierzyństwa osobiście.
Dopóki go nie miałam budziłam się w nocy 100x żeby sprawdzać mała.
Detektor pozwolił mi na spokojniejszy sen i większe poczucie bezpieczeństwa.. Poza tym był zakupiony z polecenia położnej. Nie żałuję.
Ty też masz ten model, który wymieniła Ja.mama? A detektor jakiś konkretny polecasz?
Ja.mama
Ja właśnie do tej pory brałam probiotyk jak tylko czułam, że coś zaczyna mi się zapychać ...ale tym razem nie zadziałało. A żelaza w ogóle nie suplementuję.Ja biore co drugi dzien probiotyk Sanprobi ibs (bezpieczny w ciąży) i skończyły się problemy z zaparciami. A przez spora dawkę żelaza miała okropne. Także polecam![]()
reklama
mamakochajaca
Mam nianie elektroniczna z kamera pomimo mniejszego mieszkania. To jest wygoda, mogę zerknąć i wiem czy dziecko śpi czy nie. To zależy, są tacy co wola wygodę a są tacy ze dają rady bez. Nie oszukujmy się, to wydatek kolejny a tych mamy bardzo dużoDziewczyny, będziecie kupować nianie elektroniczna/detektor oddechu? Mamy bardzo duże dwupoziomowe mieszkanie i zastanawiam się czy nie zainwestować w taki gadżet dla komfortu psychicznego...