reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny czy kupujecie otulacze do fotelika? Macie jakieś godne polecenia? Ja dopiero sobie uświadomiłam że tego niemam i zastanawiam się czy jest to niezbędne?
Ja zamowilam z chickabidy na insta. Dziewczyna szyje na zamówienie więc można sobie dobrać wzór i materiał :)
Ale nie testowałam jeszcze więc nie wiem czy wart polecenia, ale na pewno są ładne :)
I zamierzam też wykorzystywać w wózku :)

reklama
Hello. Byłam wczoraj na wizycie kwalifikacyjnej do porodu i dostałam date urodzin swojego dziecka. Mega dziwne uczucie. W teorii powinnam przeskoczyć na październikowe forum ale mam nadzieje ze nie muszę :) pewnie kilka z nas ostatecznie zahaczy o październik. Mała wczoraj 2300 gr. Poród za 29 dni 🤯
To rodzimy tak samo ja tez będę miała na ten dzień jakoś 😌 cesarkę . Mój miał tydzień temu 2600 to teraz pewnie już 2700

Dziewczyny czy kupujecie otulacze do fotelika? Macie jakieś godne polecenia? Ja dopiero sobie uświadomiłam że tego niemam i zastanawiam się czy jest to niezbędne?
Dziewczyny z zimowymi dziećmi polecały. Ja znalazłam na Vinted taki maxi cosi i wyglada bardzo praktycznie. Nie trzeba dziecka bardzo ciepło ubierać i łatwo manipulować wchodząc do nagrzanego pomieszczenia czy właśnie w aucie jak stopniowo się nagrzewa. Na Vinted jest tego mnóstwo w przeróżnych cenach

To rodzimy tak samo ja tez będę miała na ten dzień jakoś 😌 cesarkę . Mój miał tydzień temu 2600 to teraz pewnie już 2700
:))) to ciekawe ile jeszcze się utuczą maluchy. Ja obstawiam ze moja będzie jakos 3300/3400 miała. Porównuje z moja dwójka i tak mi wychodzi :) trzymaj się mocno. Ostatnie tygodnie :) ja jeszcze 6 dni roboczych w pracy. Ciężko mi się oderwać ale czas leci dzięki temu mega szybko :)

y stwierdziliśmy, że to zbędny wydatek. Zawiniemy w rożek i do auta szybciutko. Jeszcze planuję zabrać koc w razie w

:))) to ciekawe ile jeszcze się utuczą maluchy. Ja obstawiam ze moja będzie jakos 3300/3400 miała. Porównuje z moja dwójka i tak mi wychodzi :) trzymaj się mocno. Ostatnie tygodnie :) ja jeszcze 6 dni roboczych w pracy. Ciężko mi się oderwać ale czas leci dzięki temu mega szybko :)

Wczoraj na prenatalnych wyszło 1500g, lekarz mówi że duża nie będzie przy porodzie więc obstawiam że tak jak ja czyli 2500g ❤️👣

ja mam, mam termin na koniec listopada, wiec pewnie sie przyda. przy pierwszym dziecku nie mialam, rodzilam w styczniu, mialam zwykly kombinezon, to meczarnia przy przykurczonych raczkach i nozkach, ja kupilam uzywany na vinted

ja mam, mam termin na koniec listopada, wiec pewnie sie przyda. przy pierwszym dziecku nie mialam, rodzilam w styczniu, mialam zwykly kombinezon, to meczarnia przy przykurczonych raczkach i nozkach, ja kupilam uzywany na vinted
Ja córkę rodziłam w październiku i też tego nie miałam ale to było 4 lata temu i człowiek tak się w to nie wciągał.. Zastanawiam się tylko czy dziecku będzie w tym ciepło. Wiadomo że kombinezon jest ocieplany...

reklama
Przecież dziecka się nie wozi w kombinezonie w samochodzie, bo to niebezpieczne. Przy wypadku dziecko się wysuwa z pasów.Ja przy synku nie miałam otulacza, ale do fotelika zawsze nawet w mrozy miał bluzę, czapkę i kocyk. Teraz kupiłam bo ten koc się z wiekiem zsuwał, ale nie jakiś gruby, bo by się dziecko mi w aucie zapociło.

Do góry