reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
No widzisz to teraz kładź się do łóżka i się postaraj przynajmniej tak nie przejmować :)
no już mi lepiej. Ja trochę sobie czekałam .. przyjechała dziewczyna w 6t z krwawieniem i od razu ją wzięli
Kazał mi kupić aktywny folian bo byłam leczona metotreksatem ja mówię, że zażywam aktywny i w sumie nie wiem co robić. Kazał acti Folin a zażywam Prena CARE Complete a to też aktywny w sumie 🫣

no już mi lepiej. Ja trochę sobie czekałam .. przyjechała dziewczyna w 6t z krwawieniem i od razu ją wzięli
Kazał mi kupić aktywny folian bo byłam leczona metotreksatem ja mówię, że zażywam aktywny i w sumie nie wiem co robić. Kazał acti Folin a zażywam Prena CARE Complete a to też aktywny w sumie 🫣
Ja biorę dużą dawkę kwasu foliowego nawet poza ciąża więc w kwestii leku nie pomogę

Właśnie z tym kwasem foliowym to jest tak,że w większości chyba wszystkich ? Suplementach dla kobiet w ciąży jest 200 aktywnego folianu plus 200 tego syntetycznego ,który ponoć utrudnia wchłanianie tego pierwszego miałam kiedyś Was o to zapytać czy ktoś to ogarnia ale zapomniałam

A może któraś z Was mi pomoże w temacie 13-tej pensji, pracuje w "państwówce" i zastanawiam się czy pójście na l4 w połowie stycznia lub dopiero po jego przepracowaniu wpłynie na to czy dostanę 13ta pensje za zeszły przepracowany rok ? Czy jeśli pójdę na l4 nie ważne czy w połowie stycznia czy na początku lutego to z racji pobytu na l4 i tak tego nie dostanę ? Zazwyczaj nam te 13 tki wypłacali w marcu. Czytałam w necie ale jest mnóstwo sprzecznych informacji i już sama nie wiem

U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰
Bardzo mi przykro, zdrówka dla Ciebie I dużo siły 🥺

reklama
Do góry