Ja zamawiam z GeminiKoleżanki, orientujecie się która apteka internetowa jest najtańsza?
reklama
Ja właśnie wróciłam z wizyty i niestety skraca się szyjka więc dostałam luteinę i nakaz bardzo oszczędnego trybu życia. Szyjka jeszcze bez dramatu bo 35mm ale się skróciła o pół cm i dodatkowo jest lejek a sama szyjka jest za elastyczna.. Czy u którejs z was było lepiej po luteinie? Za 2 tyg mam kontrolę i mam nadzieję że będzie lepiej.
Smaily
Fanka BB :)
Może nie być lepiej, grunt żeby nie było gorzej i żeby się zatrzymało. Bądź czujna czy nie napina się brzuch lub nie pojawiają się skurcze i bol jak na okres. Ty chyba lecisz tak jak ja skończony 26tc?Ja właśnie wróciłam z wizyty i niestety skraca się szyjka więc dostałam luteinę i nakaz bardzo oszczędnego trybu życia. Szyjka jeszcze bez dramatu bo 35mm ale się skróciła o pół cm i dodatkowo jest lejek a sama szyjka jest za elastyczna.. Czy u którejs z was było lepiej po luteinie? Za 2 tyg mam kontrolę i mam nadzieję że będzie lepiej.
Ja w pierwszej ciąży miałam szyjkę 1,5cm ale trzymała, lejka nie było. Urodziłam w 37tc Na luteinie byłam drugą połowę ciąży.
Uwazaj na siebie, będzie dobrze
Dzisiaj 25+5 wiec prawie tak jak ty. Na razie jestem spokojna, już zapowiedziałam w pracy że dokanczam tylko pilne tematy w przyszłym tygodniu z domu i to z kanapy i idę na wolne. Mam nadzieję że jak włączę tryb oszczędny to będzie dobrzeMoże nie być lepiej, grunt żeby nie było gorzej i żeby się zatrzymało. Bądź czujna czy nie napina się brzuch lub nie pojawiają się skurcze i bol jak na okres. Ty chyba lecisz tak jak ja skończony 26tc?
Ja w pierwszej ciąży miałam szyjkę 1,5cm ale trzymała, lejka nie było. Urodziłam w 37tc Na luteinie byłam drugą połowę ciąży.
Uwazaj na siebie, będzie dobrze
Mi w 17 tyg skrocila się z 3 cm do 2,6 cm. Weszła luteinę i oszczędzanie się. Tydzień później miałam na jednym pomiarze 4 cm, a na innym 3. Zależy czy mała była głową w dół. No, ale pomogło. Tydzien temu na wizycie w 26 tyg miałam 2,2cm. Dostałam już luteinę razy 3 i spasmoline razy 2. No i we wtorek na wizycie miała 2,6cm, więc pomaga.Ja właśnie wróciłam z wizyty i niestety skraca się szyjka więc dostałam luteinę i nakaz bardzo oszczędnego trybu życia. Szyjka jeszcze bez dramatu bo 35mm ale się skróciła o pół cm i dodatkowo jest lejek a sama szyjka jest za elastyczna.. Czy u którejs z was było lepiej po luteinie? Za 2 tyg mam kontrolę i mam nadzieję że będzie lepiej.
Ja od lat zamawiam z Gemini, mam tez blisko domu odbiór osobisty z tej apteki, nie znam tańszej, poza tym jest tam prawie wszystko.Koleżanki, orientujecie się która apteka internetowa jest najtańsza?
No właśnie u mnie mała leży głowa w dół i cały czas naciska na szyjkę, co lekarza martwi szczególnie że wzgledu na ten lejek.Mi w 17 tyg skrocila się z 3 cm do 2,6 cm. Weszła luteinę i oszczędzanie się. Tydzień później miałam na jednym pomiarze 4 cm, a na innym 3. Zależy czy mała była głową w dół. No, ale pomogło. Tydzien temu na wizycie w 26 tyg miałam 2,2cm. Dostałam już luteinę razy 3 i spasmoline razy 2. No i we wtorek na wizycie miała 2,6cm, więc pomaga.
To trzymam kciuki żeby u ciebie też już się nie skracała.
Ja również trzymam kciuki. Najlepiej jak najwięcej leżeć.No właśnie u mnie mała leży głowa w dół i cały czas naciska na szyjkę, co lekarza martwi szczególnie że wzgledu na ten lejek.
To trzymam kciuki żeby u ciebie też już się nie skracała.
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Ja też miałam z tym problem, szyjka skróciła się do 30 mm w 22 tyg ciąży, a w poniedziałek na wizycie się okazało że się wydluzyla o 4 mm, więc jest dobrze. I zaznaczam że jakiegoś oszczędnego trybu nie prowadziłam
reklama
mamakochajaca
Fanka BB :)
Niektóre rzeczy są tanie w blizejciebie, ja tam kilka razy kupowałam waterwipes i podkłady takie chyba 60x60. U nich tez jakoś nie dużo trzeba kupic żeby uzyskać darmowa dostawę. Niektóre rzeczy kupuje w gemini, zdarza mi się coś kupic na Allegro (mam wykupionego smarta). Czasem jak coś droższego szukam sprawdzam tez w Google i na ceneo.pl. Bo na takich droższych rzeczach to ta różnica potrafi być dużaKoleżanki, orientujecie się która apteka internetowa jest najtańsza?