reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja gdybym nie miała po synu w dobrym stanie gondoli od Bebetto Hollanda to bym sobie kupiła żółtego Flavio. Na pewno będę kupować spacerówkę z dużym obciążenieniem na zapas, ale to ze względu na to że teraz dużo jeździmy w tę i we tę z dużą ilością rzeczy i wolę mieć wózek składany na płasko. No i też po 4 latach i kopaniu mojego syna pękła ekoskóra na podnożku.

reklama
Ja dzisiaj po badaniu obciazenia glukoza. Na czczo 86, po 1h 165, a po 2h 147, więc tak blisko granicy, szczególnie ten ostatni wynik ale zobaczę co jutro powie lekarz.

Myślę se w 7 miesiącu już nie będzie problemu ze zwolnieniem :) coraz trudniej z tym brzuchem wysiedzieć przed komputerem :) ja mam teraz 2 tyg na wdrożenie osoby która przyszła za mnie na zastępstwo i można ze spokojna głowa iść na L4 zająć się przygotowaniami :)
U mnie też za każdym razem pyta czy chce zwolnienie, tym bardziej na ostatnich wizytach. Zawsze mówi, że jestem jedną z nielicznych, które w tym tygodniu ciąży jeszcze pracują, dlatego ze zwolnieniem to problemie nie ma. Czekam na poniedziałek co mi powie[emoji6]

Też już ciężko mi siedzieć przed komputerem w pracy, poza tym gorzej się koncentruje, nie jestem już tak wydajna. Mój szczyt formy minął...

Ja kupiłam luca pro używany i wydaje się być spoko :) zobaczymy jak w praktyce ale na pierwszy rzut jest ok, amortyzatory dobre. Wiadomo dla każdego co innego odpowiada. Ja akurat miałam 3 znajome które miały różne modele bebetto i wszystkie były bardzo zadowolone, tylko w internecie jakieś niekoniecznie pochlebne komentarze są na temat tej firmy :)
To już chyba tak jest ze my jesteśmy różni jako ludzi i jako mamom odpowiadają nam różne rzeczy, grunt zebys to ty była zadowolona. Każda z nas inaczej używa wózek, dla każdej z nas inne rzeczy się licza

reklama
Koleżanki, orientujecie się która apteka internetowa jest najtańsza?
Ja korzystam obecnie z dozu, bo mam obok mieszkania ich aptekę, więc łatwo mi paczki odbierać i rzeczywiście na stronce jest zawsze dużo taniej niż stacjonarnie. Dziewczyny z mojego forum z poprzedniej ciąży od 4 lat ciągle zamawiają w większości z Gemini. Ja akurat zauważyłam że rzeczy które potrzebowałam dla swojego alergika były dużo droższe niż w dozie , więc chyba kwestia tego co potrzebujesz i jakiej firmy.

Do góry