reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Mam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Na czczo : 87.1
Po godzinie : 153
Po dwóch godzinach : 120

Czy Wy też jesteście takie zmęczone?
Ja mam dopiero alno już 26tc a czyje się senna. Przespałabym cały dzień najchętniej..
Są ok :) norma na czczo to 92, po 1h - 180, a po 2h - 153. Więc jak najbardziej się w nich mieścisz :)

reklama
Mam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Na czczo : 87.1
Po godzinie : 153
Po dwóch godzinach : 120

Czy Wy też jesteście takie zmęczone?
Ja mam dopiero alno już 26tc a czyje się senna. Przespałabym cały dzień najchętniej..
Chciałabym mieć taki wynik glukozy🙉
U mnie 29 tc i najlepiej nie wychodziłabym z domu a dokładnie z łóżka 🙈

Dobry pomysł:))) a jaki materac polecasz??
Kupowałam ponad 3 lata temu dla starszej córki, nie pamiętam🙈 ale to jest ten bambusowo-gryczany. Córka jeszcze w nim śpi🤦‍♀️ on ma z 8cm grubości.
Właśnie poszukuję łóżka dla niej, a to małe odda siostrze.
Warto kupić podkład pod prześcieradło taki ochronny na materac (ja mam z lidla) ani ulewania ani siuśki nie zostawiły śladu. Materac zawsze był suchy.

reklama
Opiekując się dwójka dzieci nie będę miała czasu o tym myśleć jakby urodziła mi się duża córeczka i wyrosła z rozmiaru 62 po miesiącu jak mój syn. Moj brat i tata po porodzie mieli 63 cm
Jakie duże chłopaki:dd Kurcze mam nadzieję że mój mlody aż taki duży nie będzie bo mam tylko ubranka do 62

Do góry