pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
My właśnie kupiliśmy najzwyklejsze drewniane łóżeczko, i tak w nocy muszę wstać i tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chicco baby 4 w 1 :-)))Szukam właśnie takiego na kołach - co to za firma i model?
Ja mam dwa koty o reakcję kocicy jestem spokojna i myślę, że będzie bardzo pilnować dzieciątka - już teraz kładzie się przy brzuchu i mruczy [emoji3] z kolei kocurek pewnie będzie trzymać dystans ale boję się powrotu zapaleń pęcherza na tle stresowym..
Tez słyszałam o poleceniach. My zdecydowaliśmy się na chicco next 2 me jako dostawkę i cieszę się ze będę miała mniej wstawania w nocy choć oczywiście ze to nie wykluczy zmiany pieluszki i takie tam.Chicco baby 4 w 1 :-)))
Producent zaznacza, że to łóżeczko baby hug nie nadaje się do spania na noc tylko na ewentualne drzemki w dzień. Ja też się w nie zaopatrzyłam ale będzie tylko do drzemek w salonie a do spania docelowo będzie chicco next2me magic.Ja mam takie łóżeczko na pol
Roku mamy malo miejsca a to
Ma koła i bede mogła wszędzie z nim jeździć i jest mega 4w 1 polecam dużo osób poleca to
Łóżeczko
Chicco baby hug 4w1 kolor white snowSzukam właśnie takiego na kołach - co to za firma i model?
Szczerze to nie wiem co to za firma, kupiłam używany za bardzo małe pieniądze. Wypatrzyłam okazję Póki co jestem zadowolona, bo łóżeczko będzie na górze a ten koszyk na dole, ma kółka więc spokojnie mogę się z nim przemieszczać po domu@K1991 piękny! Jaka firma? Jak z jakością i wykonaniem? Ja oglądam póki co w Internecie, ale trochę boję się, żeby nie był kiepski.
U mnie pies najpierw obwąchał córkę, która przywieźliśmy ze szpitala, potem jeszcze ze 2 dni tylko wąchał a potem chyba skumał ze to kolejny członek rodziny i było okDziewczyny, a macie zwierzaki w domu? Jak myślicie jaka będzie reakcja na nowego członka rodziny?