reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja mam dwa koty :) o reakcję kocicy jestem spokojna i myślę, że będzie bardzo pilnować dzieciątka - już teraz kładzie się przy brzuchu i mruczy [emoji3] z kolei kocurek pewnie będzie trzymać dystans ale boję się powrotu zapaleń pęcherza na tle stresowym..

Ja mam dwa koty :) o reakcję kocicy jestem spokojna i myślę, że będzie bardzo pilnować dzieciątka - już teraz kładzie się przy brzuchu i mruczy [emoji3] z kolei kocurek pewnie będzie trzymać dystans ale boję się powrotu zapaleń pęcherza na tle stresowym..

Mam nadzieję, że obejdzie się bez. Trzymam kciuki

Chicco baby 4 w 1 :-)))
Tez słyszałam o poleceniach. My zdecydowaliśmy się na chicco next 2 me jako dostawkę i cieszę się ze będę miała mniej wstawania w nocy choć oczywiście ze to nie wykluczy zmiany pieluszki i takie tam.

leżaczek kupiłam taki (używany) i myśle ze fajne będzie to ze będzie można go na różnych poziomach trzymać. Ten będzie głównie w kuchni.

moja przyjaciółka robi mi kosz Mojżesza na szydełku 🥰 mega zdolna i napalona ciocia :))) to kosz chyba w salonie będzie glownie

wiec w sumie mała będzie miała sypialnie w każdym pomieszczeniu poza pokojem chłopców 😜

Załączniki

• 448638CA-D5F2-4049-9B69-ED4C6B7ACF99.jpeg
    448638CA-D5F2-4049-9B69-ED4C6B7ACF99.jpeg
    93,9 KB · Wyświetleń: 62
Ja mam takie łóżeczko na pol
Roku mamy malo miejsca a to
Ma koła i bede mogła wszędzie z nim jeździć i jest mega 4w 1 polecam dużo osób poleca to
Łóżeczko 🥰🥰
Producent zaznacza, że to łóżeczko baby hug nie nadaje się do spania na noc tylko na ewentualne drzemki w dzień. Ja też się w nie zaopatrzyłam ale będzie tylko do drzemek w salonie a do spania docelowo będzie chicco next2me magic.
Dodam od siebie, że jeśli chcesz chcesz żeby dzidzia spała w baby hug cały czas ze względu na warunki domowe to warto chociaż wymienić materac, ten w zestawie się nie nadaje
Szukam właśnie takiego na kołach - co to za firma i model?
Chicco baby hug 4w1 kolor white snow

@K1991 piękny! 🤩 Jaka firma? Jak z jakością i wykonaniem? Ja oglądam póki co w Internecie, ale trochę boję się, żeby nie był kiepski.
Szczerze to nie wiem co to za firma, kupiłam używany za bardzo małe pieniądze. Wypatrzyłam okazję 😊 Póki co jestem zadowolona, bo łóżeczko będzie na górze a ten koszyk na dole, ma kółka więc spokojnie mogę się z nim przemieszczać po domu

@AliG
Ja nie pamiętam co to za firma ale kupiłam taki w 2017 i naprawdę bardzo długo mam służył więc polecam. Jeździłam spokojnie po całym domu, mogłam go wziąć na dwór bo dzięki temu baldachimowi żadne robaczki się tam nie dostały. Jedyne w moim przypadku był napewno wyższy niż łóżko więc żeby podnieść malucha musiałam wstać, ale oprócz tego żadnych mankamentów 👍

Ale właśnie na allegro taki widziałam i cena przystępna więc warto się rozejrzeć.

reklama
Do góry