reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Producent zaznacza, że to łóżeczko baby hug nie nadaje się do spania na noc tylko na ewentualne drzemki w dzień. Ja też się w nie zaopatrzyłam ale będzie tylko do drzemek w salonie a do spania docelowo będzie chicco next2me magic.
Dodam od siebie, że jeśli chcesz chcesz żeby dzidzia spała w baby hug cały czas ze względu na warunki domowe to warto chociaż wymienić materac, ten w zestawie się nie nadaje

Chicco baby hug 4w1 kolor white snow
Tak jak ja mam specjalnie zamówiony materac

reklama
U mnie pies najpierw obwąchał córkę, która przywieźliśmy ze szpitala, potem jeszcze ze 2 dni tylko wąchał a potem chyba skumał ze to kolejny członek rodziny i było ok:)
My też mamy pieska i z tego co wiem dobrze jest już że szpitala zanim pojawi się dziecko przynosić pieluchę tetrowa żeby sie oswoił z zapachem. I dać się zapoznać :)

Producent zaznacza, że to łóżeczko baby hug nie nadaje się do spania na noc tylko na ewentualne drzemki w dzień. Ja też się w nie zaopatrzyłam ale będzie tylko do drzemek w salonie a do spania docelowo będzie chicco next2me magic.
Dodam od siebie, że jeśli chcesz chcesz żeby dzidzia spała w baby hug cały czas ze względu na warunki domowe to warto chociaż wymienić materac, ten w zestawie się nie nadaje

Chicco baby hug 4w1 kolor white snow
Może Normalnie spać w tym jak jest dodatkowy materac mój jest z ta siateczka na bokach co daje cyrkulację powietrza. Dziecko
Do 3 miesiąca samo się i tak nie przekręci wiec skoro w dzień może spać to w nocy tez Normalnie bez żadnych gadżetów w spiworku nie którzy cała noc usypiają w wózku wiec to nie ma reguły mysle ze będzie ok :d zniżę sobie go
Równo z moim łóżkiem i będę go widzieć normalnie i myśle ze będzie okej :))

Może Normalnie spać w tym jak jest dodatkowy materac mój jest z ta siateczka na bokach co daje cyrkulację powietrza. Dziecko
Do 3 miesiąca samo się i tak nie przekręci wiec skoro w dzień może spać to w nocy tez Normalnie bez żadnych gadżetów w spiworku nie którzy cała noc usypiają w wózku wiec to nie ma reguły mysle ze będzie ok :d zniżę sobie go
Równo z moim łóżkiem i będę go widzieć normalnie i myśle ze będzie okej :))
Też mi się tak wydaje. Swoją drogą zawsze można podłożyć tam ten monitor oddechu 👍

Jak dla mnie 4.
2 małe i 2 większe.
Przy córce używałam lovi i avent. Teraz chyba wypróbuje jakieś inne firmy chociaż mam nadzieję, że uda się karmić cycusiem.

Czytałam w internecie, że od 34tc warto pić herbatke laktacyjna.

Mam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Na czczo : 87.1
Po godzinie : 153
Po dwóch godzinach : 120

Czy Wy też jesteście takie zmęczone?
Ja mam dopiero alno już 26tc a czyje się senna. Przespałabym cały dzień najchętniej..

reklama
Mam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Na czczo : 87.1
Po godzinie : 153
Po dwóch godzinach : 120

Czy Wy też jesteście takie zmęczone?
Ja mam dopiero alno już 26tc a czyje się senna. Przespałabym cały dzień najchętniej..
Ja mam dokładnie tak samo, ale u mnie to chyba ciśnienie... Gdy jestem słaba i senna to mierze i mam wtedy niskie. Najlepsze jest to, że w każdej ręce mam inne ciśnienie, różnica ogromna bo w jednej niecała 100 a w drugiej 120 🤷 jutro idę na krzywa, ciekawe jak pójdzie... W poprzedniej ciąży koszmar....

Do góry