Natalia9898
Fanka BB :)
myślę że jest dużo takich przypadków tylko zbyt dużo nie jest zgłaszane , pamiętam do tej pory jak z mamą rozmawiałam o tym to powiedziała że mogę zgłosić to na policję ale muszę liczyć się z tym że ludzie na wsi będą mnie palcami wytykać bo była już taka sytuacja , co do wybaczenia ja nigdy swojemu nie wybaczyłam do ostatniego dnia plułam na niego jadem i jednak ja sytuację mam bardziej normalna bo ojciec nie żyje ale też bym żadnego dziecka z nim nie zostawiła i nie dała bym mu dotchnac co się znowu przekłada na partnera niby ufam mu w 100% i wiem że naszej córki by nie skrzywdził ale gdzieś z tyłu chyba bym się zastanawiałamTak w ogóle dziewczyny to to jest straszne. Myślałam, że jest bardzo mało takich dziewczyn, że jestem jedną z niewielu ale niestety tak nie jest. Przykre to strasznie.
Powiem wam, że ja ojcu wybaczyłam choć on w sobie żadnej winy nie widzi. I teraz panicznie boje się o swoją córkę i już zapowiedziałam, że w życiu nie pozwolę żeby choćby ją dotkną. Oczy wydłubię, zabije...