reklama
MałaMi30
Fanka BB :)
Juz mam wyniki jednak nie tak duzo tych ketonów. A Ty ile miałaś?Ja od początku ciąży - 3kg i ciesze się bo normalnie z ta moja niedoczynnoscia to raczej lapalam kg a nie gubilam ...a teraz przez te zmiany żywieniowe gdzie organizm sam sobie tak zażyczyl nawet mam coś na minus zobaczymy jak później będzie bo narazie to dopiero 18 tydzień ale i tak mnie to cieszy. ...najważniejsze żeby maleństwo dobrze się rozwijało i było zdrowe
Załączniki
bedziesz miec dobre wyniki ... a ja za tydzien robie tez mocz krew i krzywa cukrowa i troche sie boje zeby mi jakas cukrzyca ciazowa nie wyszla ..chociaz przy tym moim jedzeniu to nie wyobrazam sobie hehe z tym naszym jedzeniemto tak smiesznie troche ... ja myslalam ze bede miec zachcianki .. jakis wilczy apetyt a tu zupelnie odwrotnie heheh za to moj maz ma zachcianki hehe i bardzo przezywa ze cos jest nie tak ze mna bo on chcial by spelniac moje kaprysy a ja ich nie mam tylko on maW sumie z tym jedzeniem u mnie było podobnie mdłości do 4 miesiąca odrzuciło mnie od mięs, słodyczy to wiadomo ani słonych przekąsek przy io nie mogę. Dopiero od niedawna zaczelam jeść trochę więcej mięsa ale tylko indyk i kurczak ogrom warzyw nabiał i pełnoziarniste węgle ale też niezbyt wiele. Chodze najedzona wiec o glodowaniu nie ma tu mowy. Zobaczymy ile w ogole wyjdzie mi tych kartonów bo w środku dnia wczoraj z paska przed ostatni kolor czyli około 80
Przewrotka
Ja mam smaki na różne rzeczy, ale póki co to nie mam nawet kasy na zaspokajanie ich.... Ale już mam info z zusu! Pieniążki będą w piątek także, może wyjdę na prostą łożysko mam na ścianie przedniej i chyba rzadko czuję kopniaki, raczej czuję jak się przekręca a rano mam największy brzuch
Szczęśliwakobieta
A te ciała ketonowe to w zwykłym badaniu moczu wam wychodzą?? Ja robię mocz co miesiąc i wyniki mam dobre
Ja mialam 50 .... czyli duzo wiecej jak u ciebie ... a tak jak pisalam ginekolog wogole nie komentowal tego negatywnie ....ale powiem ci ze chyba podswiadomie po tych wynikach wiecej probuje teraz jesc bo za tydzien mam znowu badania heheJuz mam wyniki jednak nie tak duzo tych ketonów. A Ty ile miałaś?
Tak to jest podstawowe badanie moczu i tak na dole sa ciala ketonowe ...ale jak masz w normie to spoko ja na ostatnim badaniu pierwszy raz mialam wysokie ...zobaczmy terazA te ciała ketonowe to w zwykłym badaniu moczu wam wychodzą?? Ja robię mocz co miesiąc i wyniki mam dobre
Mi dzisiaj w badaniu wyszło że w moczu wszystko ok, ale w osadzie moczu liczne bakretie i nabłonki płaskie. I chyba jutro zrobię posiew jeszcze żeby przed wizytą lekarza mieć pełen obraz. Ale zupełnie nie odczuwam żadnych dolegliwości...Tak to jest podstawowe badanie moczu i tak na dole sa ciala ketonowe ...ale jak masz w normie to spoko ja na ostatnim badaniu pierwszy raz mialam wysokie ...zobaczmy teraz
Weź sobie kup zurawinke suszona i jedz ... jest bardzo dobra na drogi moczoweMi dzisiaj w badaniu wyszło że w moczu wszystko ok, ale w osadzie moczu liczne bakretie i nabłonki płaskie. I chyba jutro zrobię posiew jeszcze żeby przed wizytą lekarza mieć pełen obraz. Ale zupełnie nie odczuwam żadnych dolegliwości...
reklama
Tak zrobię a są jakieś wskazania co do ilości które warto/można jeść w ciągu dnia?Weź sobie kup zurawinke suszona i jedz ... jest bardzo dobra na drogi moczowe