reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja dzisiaj po pierwszym spotkaniu na szkole rodzenia za tydzień kolejna wizyta będzie ich 12 a potem ta położna będzie przyjeżdżać do domu 6 razy jak urodzę. Super sprawa na NFZ :) tez się zapisalyscie? Ja zaczęłam 23 tydzien
O kurczę, a ja jeszcze o tym kompletnie nie pomyślałam 🥶
A to już pewnie czas...dla mnie to czarna magia :p

reklama
Ja to w sumie czytałam dużo za i przeciw i doszłam do wniosku że nie będę chodzić do szkoły rodzenia , jakoś to będzie najważniejsze słuchać się położnej jak się zacznie

Dziewczyny wczoraj miałam USG, z warga na 95% wszystko jest ok ale na pewno będę wiedzieć 6 lipca na prenatalnych. I wczoraj potwierdziła, raczej na pewno dziewczynka 🙂 nie ukrywam, że liczyłam na chłopca, bo córkę już mam ale oczywiście cieszę się równie mocno 🙂 mój partner ma i córkę i syna ale teraz liczył na drugą core i ma 🙂

reklama
Ja mam spora rodzinę i zawsze było jakieś małe dziecko, więc nawet jak byłam w pierwszej ciąży nie miałam takiej potrzeby chodzić do szkoły rodzenia . Jako nastolatka byłam nianią wszystkich dzieci w rodzinie. Z niemowlakami zostawałam jak rodzice szli na wesele czy w sylwestra. Od 12 roku życia ciągle z jakimś bejbikiem na biodrze. 😁

Do góry