Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Czy wam tez kopia w pęcherz? Mnie mój babel kopie centralnie w pęcherz cały dzień normalnie masakra ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pęcherz nie kopie, ale czuć coraz mocniej, szczególnie jak leżę na plecach. Taki mały a już tak czuć, to co to będzie później hehe.Czy wam tez kopia w pęcherz? Mnie mój babel kopie centralnie w pęcherz cały dzień normalnie masakra ..
Nie jest źle ale już od 93 na czczo dostaje się insulinę. To jeśli będzie ci się te 93 i więcej powtarzać częściejDziękuję za odpowiedź a jeszcze jedno mam pytanie o cukier w tym dniu: na czczo miałam 95, po 1 śniadaniu 128, po 2 śniadaniu 139, po obiedzie 105, podwieczorek 122, a teraz po kolacji 94 czy to są w miarę dobre wyniki czy zbytnio skaczą
Dziś już miałam 88 na czczo ale za to po 1 śniadaniu miałam 141Nie jest źle ale już od 93 na czczo dostaje się insulinę. To jeśli będzie ci się te 93 i więcej powtarzać częściej
A ja najbardziej czuje w pozycji półsiedzącej te kopniaki, na leżeco prawie w ogole nie wiem jak to mozliwe. Ale u mnie zawsze wszystko na opakW pęcherz nie kopie, ale czuć coraz mocniej, szczególnie jak leżę na plecach. Taki mały a już tak czuć, to co to będzie później hehe.