Inezka1991
Fanka BB :)
Ja teżJa też nie mam dostępu, a nie widzę już nawet wątku z tabelką...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa też nie mam dostępu, a nie widzę już nawet wątku z tabelką...
Brzuch i plecy to bolą mnie od początku ciąży.. Cyklicznie ale pobolewa.. Nie zauważyłam żeby przy załatwianiu krwawic bardziej ale przy wysiłku owszem. U mnie raczej to była taka "stara krew" brązowa. Dziś nie zrobili mi nawet usg i zaraz wychodzę do domuPonawiam pytanie czy jak sie zalatwialas to plamienie bylo wieksze? Jaki kolor mialas tego plamienia. Bolal Cie brzuch plecy?
Super ze idziesz do domu. No ja wlasnie tez mam wrazenie ze ro taka stara krew. I tak sie zastanawiam czy moglo to powstac przy pobieraniu cytologii bo bylo to zrobione w ten spozob ze szczoteczka byla cala we krwi i moze sie to tam nazbieralo. I wychodzi.Brzuch i plecy to bolą mnie od początku ciąży.. Cyklicznie ale pobolewa.. Nie zauważyłam żeby przy załatwianiu krwawic bardziej ale przy wysiłku owszem. U mnie raczej to była taka "stara krew" brązowa. Dziś nie zrobili mi nawet usg i zaraz wychodzę do domu
Ciebie wysłałam też dzisiaj [emoji4]Ja tez chyba nie mam dostępu...ale dopiero wczoraj dopisałam się do tabelki
Ja też nie mam dostępu, a nie widzę już nawet wątku z tabelką...
Już Was wysyłam do dopisania [emoji4]Ja też
Pewnie zrobił Ci jakąś małą rankę i ona lekko krwawi. Ja mam tylko luteinke 100mgSuper ze idziesz do domu. No ja wlasnie tez mam wrazenie ze ro taka stara krew. I tak sie zastanawiam czy moglo to powstac przy pobieraniu cytologii bo bylo to zrobione w ten spozob ze szczoteczka byla cala we krwi i moze sie to tam nazbieralo. I wychodzi.
Ale byloby to widoczne na usg? Bo wokol pecherzyka byla biala plama i lekarz powiedział ze to jest ta krew i ze jest jej duzo. A wyzej jakis krwiakPewnie zrobił Ci jakąś małą rankę i ona lekko krwawi. Ja mam tylko luteinke 100mg
U mnie dopiero 4mm dziecka było więc lekarz nie sprawdzałDziewczyny, jakie miałyście FHR? Dzisiaj na USG (9+1) wyszło mi 181 i lekarz wpisał tachykardię nie mówił, że to źle, według niego wszystko było ok. Czy to, że byłam mocno zdenerwowana mogło mieć na to wpływ? Przerazilam się
Dziewczyny, jakie miałyście FHR? Dzisiaj na USG (9+1) wyszło mi 181 i lekarz wpisał tachykardię nie mówił, że to źle, według niego wszystko było ok. Czy to, że byłam mocno zdenerwowana mogło mieć na to wpływ? Przerazilam się