MałaMarta
Fanka BB :)
DziękujęZostałaś dodana [emoji4] wysłałam Ci wiadomość prywatną [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęZostałaś dodana [emoji4] wysłałam Ci wiadomość prywatną [emoji4]
Ja jestem po dzisiejszej wizycie w labie, jak zwykle ręce pokłute bo moje żyły gdzieś są ale nie wiadomo gdzie. A jak wiadomo to nie chce nic z nich lecieć...
Dziewczyny jesteśmy na zamkniętym [emoji4][emoji4][emoji4]łączę się w bólu ... mam to samo z żyłami. a do tego dziś miałam isc na badania rano (a ręce już w siniakach :/ ) ale .... zapomniałam hahahha ale co się odwlecze ..... jutro muszę iść koniecznie.
@Psiara1996 jak się czujesz ???? jak badania ??? przyszedł jakiś rozsądniejszy lekarz ?
Ja nic nie mamDziewczyny jesteśmy na zamkniętym [emoji4][emoji4][emoji4]
Teraz już chyba wszystkie mamy dostęp [emoji4]
Ok to wysłałam prośbę o dodanieJa nic nie mam
Czekam na dzisiejszy obchód. Wczoraj nie zrobili mi żadnych badań, w niedzielę pewnie nie robią.. Nie mam już plamień więc lekarz powiedział wczoraj rano że dziś wyjdę z nakazem leżenia, ale nie wspominał czy zrobią mi jeszcze przed wyjściem kontrolne usg. Póki co czekam na jakieś info od nichłączę się w bólu ... mam to samo z żyłami. a do tego dziś miałam isc na badania rano (a ręce już w siniakach :/ ) ale .... zapomniałam hahahha ale co się odwlecze ..... jutro muszę iść koniecznie.
@Psiara1996 jak się czujesz ???? jak badania ??? przyszedł jakiś rozsądniejszy lekarz ?
Ponawiam pytanie czy jak sie zalatwialas to plamienie bylo wieksze? Jaki kolor mialas tego plamienia. Bolal Cie brzuch plecy?Czekam na dzisiejszy obchód. Wczoraj nie zrobili mi żadnych badań, w niedzielę pewnie nie robią.. Nie mam już plamień więc lekarz powiedział wczoraj rano że dziś wyjdę z nakazem leżenia, ale nie wspominał czy zrobią mi jeszcze przed wyjściem kontrolne usg. Póki co czekam na jakieś info od nich
Ja tez chyba nie mam dostępu...ale dopiero wczoraj dopisałam się do tabelkiDziewczyny jesteśmy na zamkniętym [emoji4][emoji4][emoji4]
Teraz już chyba wszystkie mamy dostęp [emoji4]