Do Jastrzebia mam 66km.,bo mi tez by pozniej bede chciala test sanco czy cos w tym stylu ,jeszcze jest maternit genome wie ktoras cos.?Skąd jesteś dokładniej? Mój ginekolog robi prenatalne i to w całkiem przyzwoitej kwocie ale nie wiem czy Ci się opłaca tyle jechać (Jastrzębie-Zdrój)
reklama
agnieszkaaa88
Fanka BB :)
Hej Ja jednak nieposzlam na betę miałam odrazu wizytę w szpitalu. Ale jak byś chciała to normalnie do rodzinnego lekarza i prosić skierowanie na betę. Nie wiem gdzie mieszkasz bo ja w Hadze i mam polska lekarke więc tyle łatwiejHej
Ja tez w Holandii mieszkam i zastanawiam się gdzie można iść na betę. Wizytę w klinice mam dopiero na 30.4
Na szczescie jadę do Polski na święta to może tam zrobię będę.
Pozdrawiam
Jivka
Moderator
To może w sobotę skoczę sobie kupić [emoji16] Dzięki za info [emoji106]Ja kupiłam w weekend więc myślę, że cały czas powinny być
Zapomniałam napisać że my planujemy w tym roku pojechać tylko gdzieś na Kaszuby - grill, ognisko i te sprawy [emoji4][emoji4]
Magdalena S
Hej Ja jednak nieposzlam na betę miałam odrazu wizytę w szpitalu. Ale jak byś chciała to normalnie do rodzinnego lekarza i prosić skierowanie na betę. Nie wiem gdzie mieszkasz bo ja w Hadze i mam polska lekarke więc tyle łatwiej
Aa ok. Dobrze wiedzieć. No ja w okolicach utrechtu, tyle ze leczyłam się tutaj w szpitalu. Zadzwonię zapytam czy mogą mnie umówić na betę [emoji847]
Jivka
Moderator
Dziewczyny, żebyśmy były w pt gotowe do stworzenia prywatnego wątku proszę Was o dopisywanie się do tematu z planowaną data porodu [emoji4]:
Ja będę uzupełniała na bieżąco tabelkę i na tej podstawie utrworzymy listę priv [emoji4]
Tabelka (wątek prywatny)
30.10 Małgoś86 30.10 Katprat 2.11 Voliaord 4.11 aga9921 5.11 nadzieja87 5.11 Neiv 6.11 Lena142 6.11 MałaMarta 7.11 agnieszkaaa88 7.11 Aga@ 8.11 Zając Czerwcowy 9.11 empuse 10.11 joasiaa 10.11 Secretive 11.11 Lajla89 11.11 IlaDusia 11.11 Monia1906 13.11 Agnieszka95 16.11 Maja75 17.11 Paula919191...
www.babyboom.pl
Mar.tusia
Ja dzisiaj nieplanowana wizyta... Wczoraj myślałam, że to już koniec... Dostałam krwawienia. Dziś na wizycie widoczny pecherzyk, ciałko żółte i jak stwierdził maleńki zarodek, którego nie będzie jeszcze mierzył bo taki mały. Ciąża wg jego pomiaru wielkości pęcherzyka młodsza o 4 dni.. Mam leki i zwolnienie, nakaz leżenia i odpoczywania.
Ja chyba udam się za tydzień do mojego lekarza, bo to usg w poradni maja fatalnej jakości.
Bardzo się boję...
Ja chyba udam się za tydzień do mojego lekarza, bo to usg w poradni maja fatalnej jakości.
Bardzo się boję...
agnieszkaaa88
Nie wiem z jakiego powodu sie leczylas ale ja z powodu problemów z zajściem w ciążę dlatego miałam wizytę już w 6tyg w szpitalu . Normalnie tutaj dopiero w 8 tyg jest pierwsza wizyta. Trzymam kciuki oby Ci się udało umówić. W którym tygodniu jesteś?Aa ok. Dobrze wiedzieć. No ja w okolicach utrechtu, tyle ze leczyłam się tutaj w szpitalu. Zadzwonię zapytam czy mogą mnie umówić na betę [emoji847]
IlaDusia
O chyba też tam zawitam zawsze mi się marzyło żeby zwiedzić Kaszuby Maż lubi morze i namawia ja z kolei nie znoszę bo nie mam tam co robić bo woda zawsze za zimna zeby się kąpaćTo może w sobotę skoczę sobie kupić [emoji16] Dzięki za info [emoji106]
Zapomniałam napisać że my planujemy w tym roku pojechać tylko gdzieś na Kaszuby - grill, ognisko i te sprawy [emoji4][emoji4]
reklama
Hihi ja chętnie w ciążowej bym juz poszlaMy mamy wesele znajomych 4 maja. Jak tak dalej pójdzie z moim brzuchem to będę musiała kupić sukienkę ciążowa..
To uwazaj na siebie teraz i duzo lez [emoji8][emoji8][emoji8]Ja dzisiaj nieplanowana wizyta... Wczoraj myślałam, że to już koniec... Dostałam krwawienia. Dziś na wizycie widoczny pecherzyk, ciałko żółte i jak stwierdził maleńki zarodek, którego nie będzie jeszcze mierzył bo taki mały. Ciąża wg jego pomiaru wielkości pęcherzyka młodsza o 4 dni.. Mam leki i zwolnienie, nakaz leżenia i odpoczywania.
Bardzo się boję...