reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Ja od wczoraj miałam włączyć plan "oszczędnościowy" czyli zbierać paragony i na koniec miesiąca sprawdzić na co wydajemy tyle pieniędzy ;p ale ze mi się wczoraj zapomniało to zaczynam od dziś :D u mnie lekarze i leki dużo kasy pochłaniają teraz, do tego badania... No ale na tym nie ma co oszczędzać więc muszę poszukać gdzie indziej oszczędności ;)

reklama
Hej dziewczyny o 11 mam kolejną wizytę. Stres nie do opisania. Trzymajcie kciuki. Chciałabym zobaczyć serduszko. Dzisiaj 6+6
[emoji110][emoji110][emoji110]
Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Tak mi przykro [emoji17] [emoji17] [emoji17]

Dziewczynki ja jadę 8 kwietnia do profesora ktory robił in vitro (mialam jechac dzis, ale przez tydzien go nie ma) tak sie boje czy na pewno wszystko jest ok [emoji120]
Ostatni raz mialam wizyte tydzień temu w 6plus2 i bilo serduszko [emoji3590]

Ja od wczoraj miałam włączyć plan "oszczędnościowy" czyli zbierać paragony i na koniec miesiąca sprawdzić na co wydajemy tyle pieniędzy ;p ale ze mi się wczoraj zapomniało to zaczynam od dziś :D u mnie lekarze i leki dużo kasy pochłaniają teraz, do tego badania... No ale na tym nie ma co oszczędzać więc muszę poszukać gdzie indziej oszczędności ;)
Jak się cieszę, że nie tylko ja muszę ogarnąć finanse [emoji23]

Witam się z pracy i z mega mdłościami. Wykończą mnie ;) ja mam niedoczynność i Hashimoto. Wizyty ok co 6tyg. Zapisałam się dziś na badania prenatalne. W przyszłym tygodniu wizyta u mojej gin.

Ja już dwa lata temu założyłam taki zeszycik gdzie wpisuje ile
Ja już od dwóch lat skrupulatnie prowadzę taki zeszycik z wydatkami i zarobkami i co miesiąc jest ok prostu "coś" niby wydaje mi się się że rozrzutni nie jesteśmy ale sporo wydajemy jak na naszą dwójkę a teraz będziemy we trójkę i moje zarobki się znacznie obniżą bo miałam dwie prace ;( A dodam załącznik jak to u mnie wyglądało co miesiąc
155419471183567363890.jpg

Ludzie u mnie w pracy są beznadziejni :( Chcę chińskie pierożki to nikt nie chce zamówić ze mną, a minimalna wartość zamówienia, żeby dowieźli to 30 zł, porcja pierożków 14, więc musiałabym zamówić dwie porcje i coś jeszcze, żeby mi przywieźli :( Oni to tylko kebaby albo pizze. A ja chcę pierożki z porem i marchewką :(

Ludzie u mnie w pracy są beznadziejni :( Chcę chińskie pierożki to nikt nie chce zamówić ze mną, a minimalna wartość zamówienia, żeby dowieźli to 30 zł, porcja pierożków 14, więc musiałabym zamówić dwie porcje i coś jeszcze, żeby mi przywieźli :( Oni to tylko kebaby albo pizze. A ja chcę pierożki z porem i marchewką :(
oo ja bym z Tobą chętnie zamówiła Uwielbiam pierożki aż mi ślinka cieknie ! Twoi znajomi w pracy są bez serca :(

Żeby można pierożki na forum to wszystkie byśmy z Tobą jadly [emoji4] mniammm

reklama
Zawsze chciałam tak zrobić ale w połowie miesiąca już mi się nie chciało tego sumować [emoji16]
No jak mogą! Ciężarnej odmawiać? Skandal! Też bym chętnie z Tobą zamówiła te pierożki [emoji16]
A ja w kolejce.. Obym zobaczyla moje już większe malenstwo :) jestem dobrej myśli ale stres jest
Trzymam kciuki [emoji110]

Do góry