reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Ja od wczoraj miałam włączyć plan "oszczędnościowy" czyli zbierać paragony i na koniec miesiąca sprawdzić na co wydajemy tyle pieniędzy ;p ale ze mi się wczoraj zapomniało to zaczynam od dziś :D u mnie lekarze i leki dużo kasy pochłaniają teraz, do tego badania... No ale na tym nie ma co oszczędzać więc muszę poszukać gdzie indziej oszczędności ;)

reklama
Hej dziewczyny o 11 mam kolejną wizytę. Stres nie do opisania. Trzymajcie kciuki. Chciałabym zobaczyć serduszko. Dzisiaj 6+6
[emoji110][emoji110][emoji110]
Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Tak mi przykro [emoji17] [emoji17] [emoji17]

Dziewczynki ja jadę 8 kwietnia do profesora ktory robił in vitro (mialam jechac dzis, ale przez tydzien go nie ma) tak sie boje czy na pewno wszystko jest ok [emoji120]
Ostatni raz mialam wizyte tydzień temu w 6plus2 i bilo serduszko [emoji3590]

Ja od wczoraj miałam włączyć plan "oszczędnościowy" czyli zbierać paragony i na koniec miesiąca sprawdzić na co wydajemy tyle pieniędzy ;p ale ze mi się wczoraj zapomniało to zaczynam od dziś :D u mnie lekarze i leki dużo kasy pochłaniają teraz, do tego badania... No ale na tym nie ma co oszczędzać więc muszę poszukać gdzie indziej oszczędności ;)
Jak się cieszę, że nie tylko ja muszę ogarnąć finanse [emoji23]

Witam się z pracy i z mega mdłościami. Wykończą mnie ;) ja mam niedoczynność i Hashimoto. Wizyty ok co 6tyg. Zapisałam się dziś na badania prenatalne. W przyszłym tygodniu wizyta u mojej gin.

Ja już dwa lata temu założyłam taki zeszycik gdzie wpisuje ile
Ja już od dwóch lat skrupulatnie prowadzę taki zeszycik z wydatkami i zarobkami i co miesiąc jest ok prostu "coś" niby wydaje mi się się że rozrzutni nie jesteśmy ale sporo wydajemy jak na naszą dwójkę a teraz będziemy we trójkę i moje zarobki się znacznie obniżą bo miałam dwie prace ;( A dodam załącznik jak to u mnie wyglądało co miesiąc
155419471183567363890.jpg

Ludzie u mnie w pracy są beznadziejni :( Chcę chińskie pierożki to nikt nie chce zamówić ze mną, a minimalna wartość zamówienia, żeby dowieźli to 30 zł, porcja pierożków 14, więc musiałabym zamówić dwie porcje i coś jeszcze, żeby mi przywieźli :( Oni to tylko kebaby albo pizze. A ja chcę pierożki z porem i marchewką :(

Ludzie u mnie w pracy są beznadziejni :( Chcę chińskie pierożki to nikt nie chce zamówić ze mną, a minimalna wartość zamówienia, żeby dowieźli to 30 zł, porcja pierożków 14, więc musiałabym zamówić dwie porcje i coś jeszcze, żeby mi przywieźli :( Oni to tylko kebaby albo pizze. A ja chcę pierożki z porem i marchewką :(
oo ja bym z Tobą chętnie zamówiła Uwielbiam pierożki aż mi ślinka cieknie ! Twoi znajomi w pracy są bez serca :(

Żeby można pierożki na forum to wszystkie byśmy z Tobą jadly [emoji4] mniammm

reklama
Zawsze chciałam tak zrobić ale w połowie miesiąca już mi się nie chciało tego sumować [emoji16]
No jak mogą! Ciężarnej odmawiać? Skandal! Też bym chętnie z Tobą zamówiła te pierożki [emoji16]
A ja w kolejce.. Obym zobaczyla moje już większe malenstwo :) jestem dobrej myśli ale stres jest
Trzymam kciuki [emoji110]

Do góry