Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Serce pęka strasznie mi przykro- trzymaj się Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Przykro mi ,szloda nie poddawaj sieKochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
IsPrzykro mi bardzo... 3Mies temu przechodzialm to samo.. Nie jest latwo ale trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze!
Ja mam wizyte 17.04 ale sie caly czas lekko stresuje czy jest tam w srodku mnie wszystko okej.
Dziewczyny może już czas dołączyć ?Choć niepewność jest jeszcze..
Miło wszystkie listopadowe mamuśki poznać
U mnie termin na 17 listopada
Widzę już znajome osoby
@Vinszka @Małgoś86
Chciałam zapytać jak zrobić ten paseczek na dole z informacją w którym jest się tygodniu ciąży?
Zawsze go chciałam mieć.
Przy okazji zapytam czy ktoś bierze jednocześnie ENKORTON,ACCOFIL I Metformine?
Trzymaj się kochana i nie poddawajKochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Strasznie mi przykro.Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
[emoji22][emoji853]Dziękuję Wam za słowa otuchy. Tym razem boli to bardziej bo serduszko już biło, widziałam je. [emoji24]