reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny może już czas dołączyć ?Choć niepewność jest jeszcze..
Miło wszystkie listopadowe mamuśki poznać :)
U mnie termin na 17 listopada :)
Widzę już znajome osoby ;)
@Vinszka @Małgoś86 :)

Chciałam zapytać jak zrobić ten paseczek na dole z informacją w którym jest się tygodniu ciąży?
Zawsze go chciałam mieć.

Przy okazji zapytam czy ktoś bierze jednocześnie ENKORTON,ACCOFIL I Metformine?

Jest I Ona :) witaj Kochana

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Wczoraj zakończyliśmy remont kuchni z salonem jutro ruszamy z sypialnia. Dziewczyny dzisiaj od 5 rano mam takie mdlosci ze niewiem co z soba zrobić. Jak kawa mi nie smakuje to chyba jwstem w ciazy i nareszcie to do mnie dociera. Wizyta w czwartek a stres ogromny. Bede teraz zagladac sporadycznie bo armagedon w domu. Pozdrawiam serdecznie

A i jeszcze pytanko czy Was tez zalewaja sluzy? Biore luteine ale wkladke mam naokraglo mokra. I z tabletki i z sluzu normalnie jak w dni plodne razy 1000

reklama
Do góry