Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lexa byłaś na expo? Ja byłam z Córką pooglądać psy i koty może się gdzieś minęłyśmy
Witajcie Dziewczyny ja już po wizycie a za tydzień kolejna po wizycie mam się położyć do szpitala na badania.
Ale Was dzisiaj wizytuje w ten primiaaprilisowy dzień [emoji16]
Wczoraj ledwo zjadłam śniadanie takie miałam mdłości, a dzisiaj znowu nic... Tylko w spodnie ledwo się dopinam [emoji33]
@Leksa gratki domu, jeśli zrozumiałam dobrze to nowego? [emoji4] Na wizycie pewnie pecherzyk będzie, ale to już zawsze dobra informacja, że jest na swoim miejscu[emoji106]
A na ile dostałas L4?Hej dziewczyny, ja już po wizycie. Pierwszy raz było mi dane słyszeć serduszko. Niesamowite przeżycie. Ciąża o tydzień młodsza.
Z uwagi na plamienie mam l4, dostałam badania do zrobienia i kolejne usg 12 kwietnia.
Narazie do 25 kwietnia. Ale szef mówi, żebym już została na l4 i wypoczywała [emoji12]A na ile dostałas L4?