reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Tak strasznie boję się dzisiejszej wizyty, byłam już poza 4t2d by dostać zaświadczenie i był pęcherzyk, również w 6t2d oraz 7t3d i za każdym razem oczekiwanie na bicie serca. Boję się że i tym razem nie usłyszę...
Bądz dobrej myśli, nie stresuj się na zapas, zjedz coś dobrego odpocznij zób coś co Cię relaksuje. Trzymam kciuki !

reklama
Kobietki ja też dziś wizyta:) właśnie jadę:) Już się doczekać nie mogę. Jutro też wizyta Ale u genetyka- kwalifikacja do prenatalnych. Życzę wszystkim I sobie samych dobrych wiadomości a reszcie miłego I słonecznego dnia:)
Tak szybko u genetyka .Pytam się bo z racji mojego wieku zastanawiam się czy oprócz tam gdie on a mnie wysle ,cZy nie isc gdzies samemu?

Tak strasznie boję się dzisiejszej wizyty, byłam już poza 4t2d by dostać zaświadczenie i był pęcherzyk, również w 6t2d oraz 7t3d i za każdym razem oczekiwanie na bicie serca. Boję się że i tym razem nie usłyszę...

Napewno dziś będzie serduszko. Ja tez się ostatnio bałam bo miałam pusty pęcherzyk ale tym razem był i zarodek i serduszko! Wkoncu nadchodzi taki dzień ze wszystko się układa! Zobaczysz!

Cześć Dziewczyny nie bylo mnie tu 2 dni a tu tyle nowości:) wszystkim udanych wizyt :) Ja pójdę chyba w środę ...A spotkała się któraś z was że na początku wszystkie objawy ciążowe ( mdłości, zawroty,bóle brzucha) a teraz 9 tydzien mam i nagle mdłości przeszły, piersi też mniej tkliwe brzuch WGL nie boli ...jedynie co od wczoraj mam jakąś migrena...martwi mnie to trochę :confused::rolleyes2::frown: ...

W pierwszej ciąży tak miałam, pamiętam jak źle się czułam (wszystkie objawy ciąży) a potem w 10 tygodniu byliśmy na wczasach w Grecji i czułam się wyśmienicie.

Cześć Dziewczyny nie bylo mnie tu 2 dni a tu tyle nowości:) wszystkim udanych wizyt :) Ja pójdę chyba w środę ...A spotkała się któraś z was że na początku wszystkie objawy ciążowe ( mdłości, zawroty,bóle brzucha) a teraz 9 tydzien mam i nagle mdłości przeszły, piersi też mniej tkliwe brzuch WGL nie boli ...jedynie co od wczoraj mam jakąś migrena...martwi mnie to trochę :confused::rolleyes2::frown: ...
U mnie tak było. Jestem w 8+3 i w poprzedni piątek minęły mi mdłości. Nie były jakieś duże, ale od piątku jak ręką odjął, w pachwninach przestało ciągnąć i pojawił się tylko ból pęcherza. Spokój miałam przez ok tydzień, bo od wczoraj mdłości wróciły. Szczerze to zaczynało mnie to martwić, a teraz znów myślę, że mogłoby jednak tych mdłości nie być [emoji16]

Piersi też wydawały się mniej tkliwe, ale jak rolkowałam sweter z kłaczków i przejechałem rolką po piersiach to aż zawyłam z bólu [emoji16]

reklama
U mnie tak było. Jestem w 8+3 i w poprzedni piątek minęły mi mdłości. Nie były jakieś duże, ale od piątku jak ręką odjął, w pachwninach przestało ciągnąć i pojawił się tylko ból pęcherza. Spokój miałam przez ok tydzień, bo od wczoraj mdłości wróciły. Szczerze to zaczynało mnie to martwić, a teraz znów myślę, że mogłoby jednak tych mdłości nie być [emoji16]

Piersi też wydawały się mniej tkliwe, ale jak rolkowałam sweter z kłaczków i przejechałem rolką po piersiach to aż zawyłam z bólu [emoji16]
Ja też wolałbym tych mdłości nie mieć ( miałam takie że przez 2 tygodnie z łóżka prawie nie wychodziłam) i dlatego teraz mnie zdziwiło że początek 9 tygodnia i wszystko minęło...naczytalam się o tym nie dobrym zaniku objawów i zaczęłam się zastanawiać co jest grane ...No cóż pozostaje mi czekać 2 dni na wizytę ;):happy2:i się wszystko okaże :)

Do góry