reklama
IlaDusia
Fanka BB :)
U mnie wie najbliższa rodzina moja i męża oraz przyjaciółka. A jak pojdę jutro do gina i usłyszę serduszko to powiem reszcie znajomych i pozwolę już rodzicom legalnie się chwalićMówiłyście już komuś o ciąży poza mężem? U mnie wie jeszcze mama i siostra. Mama pomagała w odbieraniu i prowadzaniu młodego do przedszkola. A skoro od razu muszę przerwać pracę to musiałam powiedzieć.
Zając Czerwcowy
Może marudzę, zrzedze i wyjde na niemiła ale ... zauważyłam że często A nawet bardzo powtarzają się te same pytania... i zasmiecamy , spamujemy wątek w kółko tym samym zamiast przydatnymi info.
Szukajmy odpowiedzi zanim zapytamy. Czy pijecie kawę
Jecie sushi
Mowilyscie komuś
Przestał mnie boleć brzuch/ piersi czy to normalne
[emoji120][emoji120][emoji120]
Jecie sushi
Mowilyscie komuś
Zając Czerwcowy
Zapowiada się piekna niedziela - słońce od rana czas mnie dziś,,posuwa" nie lubię tej zmiany czasu pierwszego dnia...my zaraz jedziemy odkupić córkę w zabawki psiego patrolu bo ma fazę, pare rzeczy do domu, zapytamy tez o orientacyjny koszt gondoli do naszego valco, spacer, drzemka i na późny obiad do teściów to będzie dobry dzień!
Miłej i słonecznej!
Miłej i słonecznej!
nadzieja87
O też mam Valco snapa 4 rewelacyjny wózek według mnie[emoji846]Zapowiada się piekna niedziela - słońce od rana czas mnie dziś,,posuwa" nie lubię tej zmiany czasu pierwszego dnia...my zaraz jedziemy odkupić córkę w zabawki psiego patrolu bo ma fazę, pare rzeczy do domu, zapytamy tez o orientacyjny koszt gondoli do naszego valco, spacer, drzemka i na późny obiad do teściów to będzie dobry dzień!
Miłej i słonecznej!
Patuśkaa
Może i zaśmiecanie ale jest tu różnica terminu 3-4 tyg. Jedne mają za sobą inne dopiero zaczęły.Może marudzę, zrzedze i wyjde na niemiła ale ... zauważyłam że często A nawet bardzo powtarzają się te same pytania... i zasmiecamy , spamujemy wątek w kółko tym samym zamiast przydatnymi info.
Jecie sushi
Mowilyscie komuś
joasiaaa
U nas jeszcze nikt nie wie. Rodzinka ma długu język, więc skoro rodzice to i wszyscy by wiedzieli. Więc czekamy do świąt, będzie 11tc, tak akurat :-) w pracy chuva powiem za tydzień po drugiej wizycieMówiłyście już komuś o ciąży poza mężem? U mnie wie jeszcze mama i siostra. Mama pomagała w odbieraniu i prowadzaniu młodego do przedszkola. A skoro od razu muszę przerwać pracę to musiałam powiedzieć.
Imbirowaherbata
Za mną też ostatnio sushi ale nie wolno więc trzeba wytrzymać [emoji6]
Ja wczoraj jadłam sushi bo byli u nas znajomi na kolacji wiec zamówiliśmy noi oczywiście musiałam wygadać ze jestem w ciąży i żeby mi zamówili sushi bez ryby czyli wegetariańskie można tez jeść z ryba pieczona spokojnie
reklama
Zając Czerwcowy
Idealny. Najlepszy. Wcześniej mialam cybex agis m4 i to byla masakra. Sprzedała szybciej niż kupilam. Valco jest idealnyO też mam Valco snapa 4 rewelacyjny wózek według mnie[emoji846]