Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamyChyba wszyscy są na tak, ja to mogę ogarnąć dopiero po piątku, jak będzie u mnie wszystko ok
@Vinszka też się zgłaszała
ale super wino i 0% i świat jest piękniejszy nawet nie wiedziałam że takie winka istnieją mniam ciekawe czy nie szkodząDziewczyny wyczaiłam wczoraj w rossmanie winko półsłodkie cena 29,-
W smaku całkiem przyzwoite.Zobacz załącznik 957447
U lala jutro posyłam meza po winkoale super wino i 0% i świat jest piękniejszy nawet nie wiedziałam że takie winka istnieją mniam ciekawe czy nie szkodzą
no ja myślę czy jeszcze nie dziś hehe super sprawa i bóle miną troszkę rozluźnienia się przydaU lala jutro posyłam meza po winko
Doklanie a winko dzialanna endo takze wskazane!no ja myślę czy jeszcze nie dziś hehe super sprawa i bóle miną troszkę rozluźnienia się przyda
Mam to samo, nic nie mogę zjeść nawet jak wodę sama piję to i tak wymiotuje. Ostatnio to praktycznie samą pianą. Nie mam porannych mdłości, tylko południowo- popołudniowe. Rano jestem w stanie zjeść coś lekkiego. Od 4 tygodni tak mam. Nie strasz że to 14 tygodnia mnie to czeka....Ja w pierwszej ciąży od 5 tc do 14 tc wymiotowałam od rana dopóki spać nie poszłam. Piłam tylko wodę, mleko i jadłam owoce i warzywa. A i tak to zwracałam.
hehe po ścianachDziewczyny żeby po tym winie plabeco nie zadziałało bo będziemy pijane chodziły
Nie zapomnijcie mnie dodać jak już stworzycieChyba wszyscy są na tak, ja to mogę ogarnąć dopiero po piątku, jak będzie u mnie wszystko ok
@Vinszka też się zgłaszała