Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie mieszkasz? zaraz będęDziewczyny wyczaiłam wczoraj w rossmanie winko półsłodkie cena 29,-
W smaku całkiem przyzwoite.Zobacz załącznik 957447
Ooo coś dla mnie Przed ciążą lubowałam się w różnego rodzaju winkach choć trochę straciłam na nie ochotę a wcześniej ktoś pokazał butelkę to szłam jak zahipnotyzowanaDziewczyny wyczaiłam wczoraj w rossmanie winko półsłodkie cena 29,-
W smaku całkiem przyzwoite.Zobacz załącznik 957447
Ja w pierwszej ciąży od 5 tc do 14 tc wymiotowałam od rana dopóki spać nie poszłam. Piłam tylko wodę, mleko i jadłam owoce i warzywa. A i tak to zwracałam.Witajcie. U nas też piękna pogoda, chociaż strasznie fatalnie się czuję dlatego nie mogę z niej korzystać . Czy wy też macie takie mdłości? Wymiotuje od jakiś 3 tygodni od 2 do 5 razy dziennie. W pierwszej ciąży też kiepsko się czułam, ale nie aż tak;(
Powinnaś Od 35 roku życia są na NFZDostałam skierowanie od swojej gin na prenatalne do szpitala gdzie przyjmuje. A że ja 36 lat mam to łapie się na NFZ?
Zapraszam do ŁodziGdzie mieszkasz? zaraz będę
Na śląsku bez ograniczwn wiekowych sa za freePowinnaś Od 35 roku życia są na NFZ