nadzieja87
Fanka BB :)
Dziewczyny a co sądzicie o witaminach Pregnaplus. Dobre są? bo takie mi przepisał lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to późno, ale na bank będzie wszystko ok[emoji846] ja na następną wizytę też się umówiłam wcześniej co by nie stresować się pół dnia [emoji16]Mam dopiero na 19 [emoji17] jeszcze trzeba trochę poczekać.
Ciągle. Jak zaczęło się przed terminem @ tak ciągle coś pobolewa zakłuwa itp. Nie jest to silne ale psychika działa.Hej czy ktoś ma też takie bóle podbrzusze brzucha jakos mnie to martwi [emoji57][emoji57][emoji57]
dziś jestem po wizycie wyniki ok ale bóle podbrzusza brzucha ciągnięcie rozpieranie powiedział lek że to nie dobrze bo w tych tyg nie powinno nic boleć tym bardziej że biorę duphaston ;/ ehh. ...mam przymusowe zwolnienie na 2 tyg mam leżeć i nic nie robicCiągle. Jak zaczęło się przed terminem @ tak ciągle coś pobolewa zakłuwa itp. Nie jest to silne ale psychika działa.
Mnie czasami pobolewa, ale właśnie rzadko i to mnie martwi [emoji16] Wolałabym żeby konkretnie ciągnęło bo wtedy wiem że jest ok [emoji4]Hej czy ktoś ma też takie bóle podbrzusze brzucha jakos mnie to martwi [emoji57][emoji57][emoji57]
Ja dzis mam takie jakby miesiaczkowe ale lagodniejsze.Hej czy ktoś ma też takie bóle podbrzusze brzucha jakos mnie to martwi [emoji57][emoji57][emoji57]
Z tego co mi lekarka przy poprzednich ciazach mówiła to że takie ciągnięcia są normalne bo ponoć wszystko się powoli rozciąga. Mnie czasem przeszywa ból taki od jajnika jakby się coś naciaglo, ale za chwilę przestaje.Ciągle. Jak zaczęło się przed terminem @ tak ciągle coś pobolewa zakłuwa itp. Nie jest to silne ale psychika działa.