reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Ja kawy nie piję, za to czarną herbatę, ale tylko dwie dziennie.

Byłam dziś zrobić badania krwi i moczu, w środę wyniki, zobaczymy co mi tam powychodzi :)

Mnie męczą mdłości i bolą piersi.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

9+2
Wchodzę dziś na wagę i czekam z niepokojem ile mi wyświetli. Spodziewałam się że 2-3 kg do przodu, bo jestem z tych co powącha czekoladę i ma +3kg, a tu niespodzianka - kilo mniej. A już się spodziewałam że przy kanapowym trybie życia i bez wymiotów i mdłości będą dodatkowe kg. A jak tam u was?
U mnie dziś zaczął się 8tydzien i narazie waga stoi, plus minus pół kilo więc ok. Ale też spodziewałam się na plusie bo nie wymiotuję,a w poprzedniej ciąży wymiotowałam i też na początku chudłam ;)

Ja chyba na dzisiejszą wizytę nie pójdę, mam robotników od balkonu i oni ciągle wchodzą wychodzą kursują gdzieś nie mogę zostawić tak mieszkania otwartego (jeszcze mam kota i psa) mój w pracy na drugą zmianę.. Więc chyba czekam do wtorkowej wizyty u swojego gina. U mnie częste mdłości, ze spaniem w nocy różnie z reguły się budzę i codziennie o 5-6 i mam koniec spania.

U mnie dziś zaczął się 8tydzien i narazie waga stoi, plus minus pół kilo więc ok. Ale też spodziewałam się na plusie bo nie wymiotuję,a w poprzedniej ciąży wymiotowałam i też na początku chudłam ;)
Ja też 8 tydzien :) i jem jak opetna ale to że względu na mdlosci i rzucenie palenia :rolleyes2:waga wyjściowa 63 a skończy się 90 :o:p

reklama
Do góry