Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A slyszalas cos o szpitalu Katowice-Ochojec znajduje sie on na Łubinowej 3 ?Ojj.. Pytanie.. Rodzic bede w siminie to napewno a do lekarza chodzic bede na kotlarza albo do dr. Bydlinskiego albo do jelenia w tamtej ciazy chodzilam do dr. Sodowskiego
Hehe dokładnie może na porodowce się spotkamyO widzisz to nawet podobny wiek. ;-) będzie można się zgadac na wspólne spacery
O super dużo nas się zbiera z KrakowaJa też z Krakowa
Kawy nie piję chociaż przed piłam litrami ale jakoś wole nie
Powodzenia na wizytach,ja to już się doczekać nie mogę swojej
Tak nie wiem jak ja te swoje dzieci komuś oddamJak pogoda dopisze to pół biedy bo mogę sobie spacerować, leżeć w ogródku, odwiedzać koleżanki (chociaż to będzie podejrzane bo narazie nikomu nie mówimy więc zdziwią się skąd mam tyle wolnego czasu). Dobrze pamiętam, że do czerwca bo jesteś nauczycielką??
Dziękuję29.03 12:15 nadzieja87
29.03 18:00 TakaJaPaulina
29.03 19:00 Vinszka
Powodzenia dziewczyny!
Podziwiam za pracę z dziećmi. Ja bym nie miała cierpliwości do tylu na razTak nie wiem jak ja te swoje dzieci komuś oddam
A kiedy masz wizytę?Jestem dokładnie w tym samym dniu. I też mi jakoś zimno ciągle. A ja ogólnie z tych co wiecznie im gorąco.
Podobno bardzo dobry ale chyba tam prywatnie mozna iscA slyszalas cos o szpitalu Katowice-Ochojec znajduje sie on na Łubinowej 3 ?