reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny, można dołączyć? Podczytuję was od początku. To moja pierwsza ciąża, mam 30 lat, a dzisiaj 7+5 :) 18 marca usłyszałam serduszko i od tamtej pory żyję w stresie, czy wszystko jest ok. Oprócz lekkiego bólu piersi nie mam żadnych objawów. TP wg USG 9.11. Nie znoszę listopada, ale może mały bąbel odczaruje ten miesiąc ;)
ooo, ja też byłam na wizycie 18.03 też było serducho, a termin mam na 10.11.2019 :) i też zero objawów, tylko piersi

Moja siedmiolatka to już damencja :D ciekawe czy znajdą wspólny język z maluchem. Będzie 7lat różnicy. To jak dwoje jedynaków ;)

Dobry wieczór
Długo bez was dziewczyny nie wytrzymałam, ale traktuję to jako nowy start, bez dramy z nikąd. Nie mam najlepszych wieści, dziś znów zaczęłam intensywnie plamić na brązowo pomimo brania duphastonu. Mam nadzieję, że to mój krwiak dalej się czyści a nie coś gorszego, bo wizyta dopiero 3.04. Brzuch lekko boli co jakiś czas. Miałam wrócić do siebie, ale zostaję u rodziców póki się nie uspokoi sytuacja. Do kompletu ciągle jestem zaziebiona i nie powinnam robić badań krwi bo wyjdą przekłamane, ale to już 9+0 no i kiedyś muszę je zrobić. Może w piątek zrobię toxo itp, a jak będzie lepiej to morfologię w poniedziałek. Czuję z e wybita z rytmu, ale nie mogę się stresować tym wszystkim, bo będzie tylko gorzej.
Pozdrawiam, xinak
To witamy z powrotem
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

Ale napisaliście dużo, ja robie farbą z amoniakiem bo jak nie ma amoniaku to jest w składzie co innego podobnego bo inaczej kolor by nie wyszedł także tego ,taki chwyt marketingowy

jestem już/dopiero w 8tc i wiem, ze zbliża się ten moment że będzie trzeba powiedziec pracy, strasznie się stresuję....
w styczniu dostałam umowę na stałę, a zaszłam w lutym, na bank będą plotki ze tyle co umowa a już ciąża, tym bardziej, że to urząd...
aczkolwiek nikt nie wie że walczylismy o te dziecko prawie 1,5 roku :(

powiem o tym, ale wątpię zeby uwierzyli, bo w sumie patrząc na to z boku, wygląda jak słaba wymówka i tylko umowę dostała i bach, ciąża, słabo :D

Ja też blond ale nie mam pojęcie jaka farba, fryzjerka mi robi. Za nim dowiedziałam się o ciąży umówiłam się na keratyne ale będę rezygnować bo się boje to podobno bardzo śmierdzi chodź moją fryzjerka właśnie jest w ciazy i normalnie pracuje robi keratyne

reklama
Cześć dziewczyny, można dołączyć? Podczytuję was od początku. To moja pierwsza ciąża, mam 30 lat, a dzisiaj 7+5 :) 18 marca usłyszałam serduszko i od tamtej pory żyję w stresie, czy wszystko jest ok. Oprócz lekkiego bólu piersi nie mam żadnych objawów. TP wg USG 9.11. Nie znoszę listopada, ale może mały bąbel odczaruje ten miesiąc ;)
Witaj.
Każda z nas żyje w lekkim stresie.
Wiadomo pierwszy trymestr :/
Jak wszystko pójdzie pomyślnie to to będzie moje pierwsze dziecko.
Dwie poprzednie ciąże skończyły się poronieniami.

Do góry