asiakkk94
Fanka BB :)
Jeśli dbasz o higienę to nic sobie nie zrobiszhmmm, ja sobie robię samaw sumie od dobryyyych kilku lat, na razie odpukać bez zadnych niespodianek na paznokciach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli dbasz o higienę to nic sobie nie zrobiszhmmm, ja sobie robię samaw sumie od dobryyyych kilku lat, na razie odpukać bez zadnych niespodianek na paznokciach.
hmmm, a czemu nie semilac? ja własnie tylko na semilacu jadę...Jeśli dbasz o higienę to nic sobie nie zrobiszja tylko przestrzegam przed semilac
Semilac zaczął bardzo uczulac, coraz więcej osób się na to skarży. Na ostatnim szkoleniu usłyszałam że co drugi salon który pracował na nim rezygnujehmmm, a czemu nie semilac? ja własnie tylko na semilacu jadę...
Cześć dziewczyny.
Ja już niestety na nogach.
Przed oczami ciągle mam ciepłe łóżeczko.
Udanego dnia.
Hej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie (6+1) i był zarodek i serduszko! ❤
nieDzień dobry dziewczynki powiedzcie mi czy na betę muszę być na czczo??!
Dzień dobry Mamuśki, cieszę się z Waszych udanych wizyt [emoji3590]
Ja też od świtu na nogach zaraz wychodzę do pracy. Pozdrawiam i życzę pięknego dnia [emoji8]
Ja pije wode ale taka przegotowana bo chyba bym nigdy z dwojka sobie nie poradzila a tak herbaty owocowe podobno noe wolno za duzo zielonej picDziewczyny może pytanie głupie Ale ...
Co pijecie? Nie dam rady pić tylko wody szczególnie jak jest zimno. Herbaty czarnej za dużo nie wolno bo kofeina .... gazowqnego nie wolno , soki owocowe to sam cukier i się boję przesadzić ...
Ehhh mam mętlik w glowie
O matko uwielbiam takich sasiadow. Ja tez jestem notorycznie zalewana ale na szczęście tylko w jednym pomieszczeniuDziewczyny u mnie wieczór "pełen wrażeń" sąsiad z góry zalał nam kilka pomieszczeń. Mieszkanie na szczęście ubezpieczone ale straty ogromne. Byłam w domu ale lało się z wszystkich ścian więc nie byłam w stanie tego sama opanować. Za nim przyjechała straż pożarna biegałam jak opętana, brzuch mi mega stwardniał od stresu. Póki co zalane 3 piętra z tego co mi wiadome. Boję się że to kolejna rzecz która mogła zaszkodzić maluszkowi.. Oczywiście jestem za wątkiem zamkniętym.
Ja do rzęs zrazilam się jak zrobiłam 3 razy, później je zdjelam i zobaczyłam że moich praktycznie nie mam [emoji32]Ja tez robie hybrydy ale zazdroszczę Wam czasu na rzesy i cala reszte. A hybrydy robie sama. Jak wszyscy juz spia hihi
czemu gazowanego nie wolno? wiadomo - przesadzać nie wolno, ale nie żeby był zakazDziewczyny może pytanie głupie Ale ...
Co pijecie? Nie dam rady pić tylko wody szczególnie jak jest zimno. Herbaty czarnej za dużo nie wolno bo kofeina .... gazowqnego nie wolno , soki owocowe to sam cukier i się boję przesadzić ...
Ehhh mam mętlik w glowie