reklama
CZy my sie nie znamy?Od pewnego czasu Was podczytuje i chciałabym dołączyć. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i wszystko na razie jes w porządku. Wg om było 7+4 i termin na 7 listopada, a wg usg 8+1 i termin na 3 listopada. Ctr 16,9 mm i serduszko 160
Niestety dzisiaj dopadło mnie przeziebienie i właśnie chciałam zapytać jak sobie z tym radzicie? Poradzcie
Ponoc grzanki z czosnkiem ,ja pilam fez herbate z lipy z cytryna .Mnie tez lapalo gdzues dwa tygodnie temu ,ale mi przeszlo.
Hej dziewczyny chciałam dołączyć do Was juz tyle razy mialam pisac ale ciąża zagrożona . Mam 30 l synka 5 letniego. Ja juz nawet na ten moment nie wiem w ktorym tyg . jestem bo wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie jestem chodzaca kinderniespodzianka juz dwa tygidnie plamie biore dhupaston miałam krwiaczka przy kosmowce i torbiel na jajniku badane w czwartek na IP po paru dniach nadszedl dzien wizyty u mojej gin.poniedzialek na badaniu okazało sie ze sa dwa pęcherzyki w jednym pecherzyk zoltkowy i zarodek jeszcze bez echa wszystko idzie ku dobremu brak krwiaczka to myślę cudownie pani dr pokazuje drugi pecherzyk ze cos tam widac ale pewna nie jest i mam tydzien czekac. Zalamana bo nie spodziewalam sie ciąży bliźniaczej dodam ze na zadnym z usg wczesniejszych a mialam ich trzy dwa na ip i jedno u innego gina nikt nie widzial drugiego pecherzyka pojawil sie w ciagu 3 dni . Teraz musze sie oszczędzać i czekac do poniedzialku.
nadzieja87
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ja już też na nogach od dłuższego czasu. Miłego dnia i udanych wizyt [emoji3526]
Sysia29
Ja się też podnoszę nie mogłam coś spać dziś. Co do upławów, któraś pisała, to mi gin powiedziała że na tym etapie mogą być inne, białawe. Co do hybryd polecam lakiery EmNail one mają barwniki z roślin. Są bezpieczne od razu mówię że nie mam nic wspólnego z reklamą koleżanka zajmuje się dystrybucją, zakupiłam sobie od niej sprzęcior. Robię sama sobie
nadzieja87 my chyba ten sam rocznikHej dziewczyny. Ja już też na nogach od dłuższego czasu. Miłego dnia i udanych wizyt [emoji3526]
WzajemnieDzień dobry Mamuśki, cieszę się z Waszych udanych wizyt [emoji3590]
Ja też od świtu na nogach zaraz wychodzę do pracy. Pozdrawiam i życzę pięknego dnia [emoji8]
Imbirowaherbata
super, że serduszko bije ja też tak miałam 6tydz i serduszko, wizyta kontrolna jutro mam nadzieje że bedzie ok bo wczoraj miałam lekkie plamienie ehh nie wiem ....oby dotrwać do tego 1trymestru
a pazurki i włoski można farbować ale pewnie mniej chemiczną farbą ;-)
Nie martw się, jak lekkie plamienie to pewnie nic groźnego ale dobrze, ze idziesz to będziesz spokojna
reklama