nadzieja87
Fanka BB :)
Ja narazie nad imieniem nie myślałam l. Czekam do usg. Później będziemy kombinować bo narazie żadnych typów nie mamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość!Cześć Dziewczyny ja już po wizycie i USG !Zarodek 0.39 cm i bijące serduszko poza tym wszystko ok jak na ten czas ciąży Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
U mnie też będzie Marcelinka jeśli dziewczynka się trafiDla chłopca nie mamy. Moje typy to Ignas, Bartosz, Michał, Rafał a meza to Aleksander. Na Ignasia się nie zgadza.
Takie typy meskie byly w pierwszej ciazy i one zostają dalej. No oczywiście plus imię, które nosi corka- Rozalia. To było wiadomo od początku, ze jeśli bedzie córka to będzie Rozalia. Teraz jesli bedzie córka to będzie Marcelina.
Najważniejsze że wszystko jest ok.Macie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?
Taa.. Jestem w pracy i myślę tylko o tym żeby położyć się i spać [emoji42] a tu jeszcze kilka godzin. Na szczęście pracy wiele nie ma i mogę troche dziś pościemniaćMacie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?
Mnie niemoc i ogromne zmęczenie łapie ok godz 13, nie mogę wysiedzieć przed komputerem, a powrót do domu to katorga, a jeżdżę 65 km w jedną stronę. Dlatego powiedziałam już dyrektorowi o ciąży i od poniedziałku będę pracowała już z domu po 6h. Jak długo to się okaże, mam nadzieję że od 2 trymestru trochę się poprawiNajważniejsze że wszystko jest ok.
Nad imionami jeszcze nie myśleliśmy
Dzisiaj mam jakieś apogeum niemocy Najchetniej to bym wróciła do domu i poszła spać bo mój mózg dzisiaj nie pracuje
Tez tak mam i to nie że mi sie nie chce ale chodze taka zmeczona jak bym caly czas pracowałaMacie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?
Nie. Niestety przy 20 msc dziecku lepiej żeby mnie ta niemoc nie dopadła od wczoraj wagarujemy w domu, więc jest intensywnie!Macie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?